Villa Sjöliden

Förvirrad i kropp och knopp!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3

Just nu ligger jag helt utslagen hemma i soffan med Idol på tvn i bakgrunden. Efter en lite smått kaotisk arbetsdag tar liksom tröttheten ut sin rätt;)

Imorgon planerar jag att bara trycka i en bra podd i öronen på jobbet och bara vara i min egen bubbla. Ibland är det väldigt skönt att bara få gå in i sin egen värld och bara koppla bort allt förutom jobbet runt om. Det är faktiskt väldigt skönt när man jobbar som montör inom industrin, att man just kan jobba med musik eller en podd i öronen.

Och det bästa är att man bara kan släppa jobbet när man kommer hem… det är nog det bästa!

Hörrni, jag blir inte riktigt klok på värdet ute just nu… Ni vet, ena dagen är det riktig höstkänsla i luften och idag var det sol och riktigt varm när jag kom ut från jobbet. Min kropp och hjärna hänger inte riktigt med i svängarna känner jag… haha! Jag blir helt förvirrad!

Det är inte bara vädret som förvirrar mig just nu… hela mitt ”jag” förvirrar mig,,, Jag ligger på något sätt och svävar i gränslandet mellan att må bra och att inte må bra. Det känns som att jag inte riktigt hittar min inre balans. En märklig och väldigt obehaglig känsla som ligger djupt inne i maggropen och bubblar hela tiden. Vi får helt enkelt hoppas att den känslan ger med sig snart!

Idag fortsätter vi att kika på lite schyssta nyheter som ramlar in i webbutikerna.

Skjorta (bubbleroom), Kjol (gina tricot), t-shirt (Nakd), Blus (gina tricot), Klänning (gina tricot), Solglasögon (Nakd)

 

Och till er som gillar classic collection… in och kika här. Just nu upp till 60% rabatt!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Här är en till som är förrvirrad… I synnerhet är det såååå svårt att veta vad man ska klä på sig…
    Så fint på din skänk!
    Kram Anna