Villa Sjöliden

Hortensior och sovrum!

innehåller annonslänkar

God eftermiddag fina ni<3 

Oj vilken effektiv förmiddag vi haft idag… Vi har lyckats flytta hela våran rabatt på ”västra sidan” av huset till den ”nord östra”. Så skönt! Och hela familjen var involverade, och det är så fantastiskt roligt när det väl händer. Barnen tycker det är så himla roligt att ösa och köra iväg grus… så det hjälper dom gärna till med. Man får på något vis inte lika dåligt samvete när man måste fixa med saker hemma när barnen tycker det är roligt att hjälpa till, Annars tycker jag man lätt kan få just dåligt samvete av alla dom här ”måste” sysslorna hemma.

Och vet ni… jag måste bara visa er var jag plockade in igår kväll. En underbart maffig hortensiabukett! En blandning mellan ”Endless summer” och vidjehortensian ”annabelle”. Det kan ju bara inte bli fel!

Så galet lyxigt att kunna gå ut i trädgården och plocka!

Idag tänkte jag att vi skulle få en liten glimt av mitt och Snickarens sovrum på övervåningen. Just nu är övervåningen lite av ett byggkaos, och jag längtar tills jag kan visa er lite fler bilder därifrån.

Ett super litet sovrum som är så himla svårt att fota… Det finns liksom bara plats för en säng och två nattduksbord.  Men ganska så mysigt också! Sovrummet går i vitt, grått och en dov lila ton.

Och när vi ändå är igång med att kika på sovrum så kan ni även få en glimt in i Alicias rum. 

Sänggaveln har jag tillverkat själv och här hittar ni inlägget om hur jag gick tillväga.

Kan säga att detta dockhus med massa Mailegkaniner och möss leks med flitigt!

Annars så tänkte jag köra en veckans ”villhöver” för er…

Kjol, Klänning, Topp, Blus (ellos) Kavaj, Blus, Byxor och blus (Nakd)

 

Nej nu ska vi göra oss i ordning för att åka till Kumla och äta lite kräftor;)

Ha en fin eftermiddag/ kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villasjoliden

      Tack snälla<3 Själva dockhuset är köpt på jollyroom och sedan har jag tapetserat och skapat små tavlor själv. 🙂
      Kram Nathalie