En höstkänsla! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

En höstkänsla!

Innehåller annonslänkar

Hej på er raringar! 

Ligger här i soffan och njuter av att första dagen på jobbet är avklarad… och det gick ju riktigt bra;) Tänk att den där jobbångesten ska komma krypande trots att man trivs så bra på sitt jobb! Skumt! Men nu är steget taget… Dock med ett litet bakslag hemmavid. Milian åkte igår kväll på hög feber… vad är oddsen? Frisk hela långa sommaren, och kvällen innan jobb blir han sjuk. Snickaren tog vabben idag och det blir min tur imorgon, Livet som småbarnsföräldrar är bra roligt;) Så vi får hoppas att det bara är någon liten släng av feber (han brukar kunna få så lite då och då) och att det sen går över utan att bli till något mer.

Men fortfarande… vad är oddsen?

Annars så undrar jag verkligen vart sommaren tog vägen??? Hörde på nyheterna att det upp i norra Sverige redan är meteorologisk höst… känns nästan som att det är det här med! Nej kanske inte riktigt då dygnsmedeltemperaturen för en metrologisk höst är sjunkande mellan 10+ till 0 grader. Men ändå… det känns liksom i luften att hösten vill tränga sig på.

Hösten tycker jag är en härlig årstid… både vacker och mysig. Man liksom längtar lite efter att få boa in sig hemma och tända ljus och bara umgås med familjen. Även på mode och inredningsfronten är alltid hösten bäst enligt mig! Det funkar bra fram till nyår,,, sen… ja då försöker man bara överleva. Kriga sig igenom de tuffa månaderna av kyla. Vintern kan så klart också vara vacker… men inte så pass vacker att jag kan säga att jag gillar den.

Vad tycker ni om hösten och vintern?

Jag har idag hittat ytterligare lite modenyheter som mer än gärna skulle få flytta in i min garderob nu till hösten.

kappa, skor, klänning, byxor, blus och skjortklänning (alla dessa styles kommer från Ellos)

Sedan hittade jag denna som jag tyckte var himla fin!

Ha en fin kväll fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.