Villa Sjöliden

Mitt ute i ingenstans!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Idag startade dagen med att jag blev uttvingad på en promenad (för att stilla min oro). Så med en podd i öronen och raska steg gick jag motvilligt en runda.

När jag kom tillbaka stod familjen redo för att åka på utflykt i skogen. Vi hade nämligen bestämt oss för att testa att åka och fiska med barnen. Valet förr på min arbetsplats sjö (ja dom har en egen företagssjö) som anställda får köpa fiskekort i. Jag har faktiskt aldrig tidigare varit där… och jag kan säga att det tog oss ett tag att hitta dit…. Mitt ute i ingenstans tornade en liten sjö upp sig.

I denna lilla sjö ska det finnas både regnbåge och röding.

Och efter att ha kollat runt efter den perfekta platsen så hittade vi en urmysig plats ute på en liten udde med bänkar och grillplats.

Lilla Alicia som envisats med att ha med sin lilla handväska på fisketuren satte sig direkt tillrätta vid bordet och började packa upp det hon hade med sig. Nu hör till saken att varken jag eller Snickaren hade den blekaste aning var hon hade i sin lilla väska, så vi blev lagom fulla i skratt när pärlorna åkte fram.

Japp lilla Flisan satte sig mitt ute i ingenstans och började pärla halsband! Alltid redo med sin lilla handväska 😉

Milian var väldigt spänd på om det skulle bli någon fisk eller inte,

Tillslut insåg både jag och barnen att det skulle dröja bra länge innan någon fisk skulle nappa… vi tog med oss en påse ur kylväskan och började plocka blåbär istället. Och vi plockade så det stod härliga till… det vimlade av stora fina blåbär.

Efter några liter var vi nöjda och jag och barnen tyckte det var dags att åka hem igen,,, vi hade nämligen inte fått ett enda napp på x antal timmar.

Men en härlig dag tillsammans fick vi<3

Imorgon ska vi ta med barnen och göra ett besök på Kolmårdens djurpark… jag kan säga att barnen har rätt  höga förväntningar på att få träffa Bamse;)

Idag tänkte jag visa er lite inredningsfavoriter av alla nyheter inne hos Ellos

Matta, Sidobord, soffbord, lampa, stol och kuddfodral

Sedan måste jag bara visa er några vackra dekorationsfavoriter just nu

Dessa underbar inredningsdetaljer hittar ni här inne.

Ha en fin kväll fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.