Villa Sjöliden

Ångest Livets berg och dalbana

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Idag startade jag morgonen med att bege mig ut i svampskogen… så himla tyst och skönt! Bara jag och fåglarna som väsnades i skogen. Hittade så mycket kantareller så jag inte trodde det var sant! Stora var dom också… Fick ringa till min farfar och säga att han fick komma och hämta alla kantareller, Vi har nämligen frysen full.. och vad passar då bättre än att göra sina farföräldrar glada;)

Efter lunch kände jag hur rastlösheten började krypa i mig och ångesten började växa fram igen efter ett par dagars uppehåll. Det är verkligen ett skit den där ångesten. Samtidigt kanske den är ganska användbar… för det gör nog att man uppskattar dom bra stunderna i livet lite extra. Livets berg och dalbana… Även om jag hanterar och accepterar min ångest på en helt annan nivå idag, än för några år sedan så är vissa perioder jobbigare än andra. Man känner sig verkligen tom i hela kroppen… en slags uppgivenhet som gör att livet känns som ett ända stort mörker… och det trots att man vet att man har så oerhört mycket att leva för. Ja det är märkligt… och helt klart förståeligt att många människor inte förstår. Jag tror min räddning har varit att prata ganska öppet om min psykiska ohälsa,,, och när man väl gör det, så märker man att människor runt om en kan relatera… kanske inte på precis samma sätt… men ändå. Det är himla viktigt att försöka sätta ord på sina känslor,,, och himla skönt för sig själv också. Det gör nog att man lättare kan finna en förståelse för hur man själv fungerar samt en acceptans. Livet är ju fint på så många sätt… det svåra är att kunna se det när ångesten tar över kroppen. Allt är så himla skört när man lider av ångest… men det viktigaste är att inte ge upp… därför tror jag.. eller nej… VET jag att det är så himla viktigt att sätta ord på sina känslor, så att folk runt om har en chans att kunna plocka upp mig när jag faller,

Nu har vi precis kommit hem från ett kvällsdopp med barnen… lagom nerkyld och redo för lite mysig egentid med mannen i mitt liv. Plock och räkor står på menyn ikväll… och då ska vi minsann skåla för livet… Jag tänker skåla för livet och pressa bort klumpen som har suttit fastetsad hela eftermiddagen.

Men idag tänker jag fortsätta tipsa er om lite modenyheter…

Blus (gina tricot), halsband (nakd), klänning (nakd), Klänning (nakd), omlott topp (gina tricot), klänning (gina tricot)

Sedan är det riktigt bra dealer här inne just nu… så in och kika!

Ha en fin kväll godingar<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Tack för att du delar med dig, så otroligt viktigt att våga prata mer om psykisk ohälsa. Alla lider av det någon gång i livet, men oerhört få pratar om det. Vore intressant om du även ville berätta hur du och dina nära tänker/gör för att du ska må bättre.
    Varm kram och tack för en jättefin och inspirerande blogg?

    1. villasjoliden

      Tack snälla fina<3
      Ja det är verkligen dags att vi börjar dela med oss om hur vi mår här i livet.
      Det ska jag absolut skriva ett inlägg om… tack för tipset<3
      Massa kramar<3<3

  2. Kate

    Du är fantastisk som delar med Dig om att leva med ångest, otroligt starkt gjort!!! Stor eloge till Dig..?
    Det har varit alltför mycket smusslande om detta, och det är verkligen dax att öppna alla dörrar och prata öppet om detta!!
    Kraaam till Dig // Kate

    1. villasjoliden

      Tack snälla du! <3
      Ja det är verkligen dags att börja prata mer öppet om hur vi alla mår
      och att livet inte alltid är en dans på rosor!
      Massa Kramar<3<3