Villa Sjöliden

När man får fint spontanbesök!

innehåller annonslänkar

Hej på er mina godingar! 

Åh vilket underbart härligt dygn vi haft här hemma. Igår eftermiddag fick vi nämligen spontanbesök av min bästa vän och hennes sambo, Och ni ska veta att min energidepå verkligen fylls på till max då. Sofie som annars bor i Amsterdam på veckorna var nämligen hemma i krokarna för att jobba åt Opera på skäret och körde en övernattning här hemma. Galet mysigt!

Vi satte oss ute i den ljumna sommarkvällen och njöt av god mat och dryck.

Alltså när det är sådana där PERFEKTA sommarkvällar vill jag bara frysa tiden… MAGI!

Till efterrätt blev det en hallonpaj (recept kommer i ett annat inlägg)

Och efter att vi alla mumsat efterrätt blev det så klart ett kvällsdopp, vilket var helt underbart skönt… alldeles ljummet i vattnet och vi kunde ligga i en bra stund och prata om livet och diverse!

Efter att vi var någorlunda avsvalkade åkte vi hem och tog på oss nattlinnena och njöt av varsitt glas rött och lite godsaker,

Livet på en pinne! och jag älskart!

Spontanbesök av den bästa sorten skulle jag vilja säga.

Och barnen då… jo dom har fått spenderat dygnet hos sin älskade farmor och farfar. Dom har alltid underbart roligt där och jag vet att det kommer komma hem två trötta barn snart;) Det finns ingen som kan trött ut dom så mycket som deras farmor och farfar! <3

Idag tänkte jag visa er lite modenyheter…

 Blazer (ellos), Topp (ellos), Klänning (nakd), Tröja (nakd), klänning (nakd) och byxor (ellos)

Sedan blev jag galet sugen på att beställa hem dessa skönheter!!!

Ha en fin dag godingar<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.