Villa Sjöliden

Glasögon i svampskogen!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Precis hemkomna efter en underbar kväll med god vänner, Vänner som vi inte träffat på riktigt länge, så det var riktigt kul att kunna prata igenom allt man missat. Vi satt ute hela kvällen… dock kan jag tycka att det känns mer som augustikvällar just nu. Det bli himlans rått i luften så fort solen går ner. Men med lite filtar runt om oss gick det ingen nöd.

Vet ni… här om dagen var jag ute i skogen för att besöka mitt svampställe (som jag hittade så mycket kantareller på förra året). Ja, och visst var det samma sak nu… hittade väldigt mycket kantareller. Men mitt i allt letande och krypande längs med mossan så åkte mina solglasögon av som jag hade uppsatt på huvudet. Detta kom jag dock inte på förrän jag var hemma.

Idag fick jag för mig att jag skulle tillbaka för att leta reda på mina solisar. Jag hade en liten lucka innan vi skulle åka i väg och träffa våra vänner. Sagt och gjort… under en gran i mossan låg solisarna lite fint inbäddade i mossan. Men det var inte bara solisar jag fann… utan en hel hög med stora kantareller, Det var en himla tur att jag kom på att det kanske var lika bra att ta med sig en påse… för man vet ju aldrig!

Så imorgon blir det svamprensning för min del;)

När jag gick ut i skogen så slog det mig verkligen att jag verkligen älskar att på ute på landet… Det är så himla härligt att bara kunna knata ut i skog och mark för sig själv en liten stund.

Sedan måste jag ju bara visa er hur fin min tavelvägg över soffan blev! Galet nöjd blev jag, och helt plötsligt blev elefanten Adele (japp hon heter så) Inte så ensam.

Alla posters som kommer från Love Warriors har jag hittat till superpris här inne.

Önskar er en härlig kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.