Villa Sjöliden

Den finaste marknaden!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Ååååh vilken underbart härlig dag det blev idag…. solen värmde och det var dags för det årliga besöket på den finaste marknad jag vet. En gammaldags marknad utan krimskrams och massa fina hantverk, Jag pratar förstås om Lerbäcksmarken.

Nöjda barn som tjatat till sig varsin färgglad klubba i väntan på att morfar handlar rökt sidfläsk… tror ni dom åt upp dom? haha

Den mysigaste avdelningen på marken är Barnens marknad. Där får barnen sköta sina egna stånd. Här kan man köpa allt från bakverk till egentillverkade saker, Så himla mysigt!

Alicia var fast bestämd att hon ville ha en sverigeflagga målad på kinden eftersom vi skulle hem och hejja fram damerna senare på eftermiddagen.

Även moster var där och hjälpte till på Barnens marknad.

Men det bästa av allt, ja… det var att få rida enligt barnen!

Och vid ett stånd stod en vän till familjen och sålde egenmålade konstverk… så klart fick ett par stycken följa med hem!

Väl hemma igen blev det en tur ut till jordgubbslandet… det var dags för veckans tredje skörd av dom underbart söta bären.

Titta en hel skål med sommarens röda guld,,, och snart är våra hallonbuskar färdiga att skördas med. Tänk vad underbart det är att kunna ha lyxen att ha dessa fantastiskt goda bär på sin egna tomt. Livet är bra fint!

 

Vet ni, jag har dragit igång ett projekt här hemma… Snickaren vet inte om något ännu;) Men tanken är att en tavelvägg ska få växa fram… passade på att införskaffa massa nya prints idag… fyndade bland annat denna och denna till grymt bra pris!

Sedan är det väl dags igen för en ”veckans villhöver”

Kjol (gina tricot), Blus (Gina tricot), skjortklänning (gina tricot), Klänning (Nakd), Culottes (Nakd), Klänning (Nakd), blus (Nakd), Klänning (Nakd)

 

Såg även att ett av mina absoluta favoritmärken är på rea här…. så himla mycket fint!

Ha en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.