Villa Sjöliden

Att vara tillbaks!

Innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Nu var det bra längesen ni fick en uppdatering av mig här inne… anledningen… ja, trötthet och motivation. Så här trött som jag har varit den senaste månaden, den går helt enkelt knappt att beskriva. Dagarna har liksom gått ut på att orka jobba. Sedan när man kommit hem har jag dagligen slumrat till ett par timmar i soffan för att sedan gått och lagt mig igen. Makalöst!

Men lite lättad blev jag på jobbet när det var flera av mina kollegor som beskrev sig själva likadant!

Men idag var det äntligen dags… dags att gå på fem veckors semester…. så oerhört välbehövligt för både kropp och knopp just nu!

Och även barnen fick sitt efterlängtade sommarlov idag… och som dom har väntat, och längtat!

Alicia hade med sommarpresenter till sina pedagoger på förskolan, då hon i höst går över till en annan avdelning.

Allt detta fann jag hos Lagerhaus!

Klart att dom underbara pedagogerna som vi lämnar det dyrbaraste vi har till hela dagarna ska ha en sommarpresent. Tänk vilka fantastiska människor… detta tålamod. Kommer så väl ihåg när jag skulle skola in Milian på förskolan och jag tänkte, hur sjutton pallar dom? Speciellt på vinterhalvåret…. overaller som ska tas på, och lagom när barnen kommit ut är det någon som kommer på att den är kissenödig!! Små näsor som ska snytas, tårar som ska torkas osv… Ja, jag kan inget annat än att beundra dessa fantastiska pedagoger för deras tålamod och varma hjärtan.

Och själv ska jag bara passa på att njuta av att kvällen är kommen, barnen sover sött och att Snickaren är ute med en kompis och jagar. Det gör att jag har sådan ro i kroppen att jag till och med orkade gå in och skiva några rader till er.

Nu ska jag försöka hitta tillbaka till min motivation och ro så ni kan få lite dagliga uppdateringar här igen. Och ni vet väl om att ni kan hitta mig inne på instagram under namnet villasjoliden, där jag uppdaterar lite flitigare.

Och idag har jag en exklusiv rabattkod att dela med mig till er. Om ni använder koden 405403 Får ni just nu 30% inne hos Ellos.

30% rabatt på dyraste *varan – Gäller även på varumärken!
Villkor: Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos.
Max 1 gång/kund. 
Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor märkta med ”VINTAGE” eller ”EXCLUSIVE”.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor

Ha en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna W

    Hej fina du <3
    Så skönt med semester! Jag har nu haft en vecka och har 4,5 kvar!
    Men längtar allt efter lite mer sol o värme igen…
    Men det är så skönt att ha semetser och inte vara sjukskriven, det är så stor skillnad och jag slappnar av mer för det känns liksom mer "befogat" nu. Skönt också att kunna blicka framåt mer igen.
    Ta hand om dig fina du och njut av första semesterdagen imorgon!
    Kramar Anna