Villa Sjöliden

Det finaste stället jag vet!

innehåller annonslänkar

Hej på er raringar<3 

Igår efter jobbet stressade jag hem eftersom jag tänkte på allt jag skulle hinna med innan det var dags att bege sig mot de småländska skogarna. Väl hemma möts jag av min fina familj och Snickaren med golvmoppen i högsta hugg… Jag blev så lycklig, tacksam och chockad på samma gång att en liten tår rullade ner för kinden. Snickaren hade alltså storstädat huset (vilket jag alltid brukar göra innan vi ska åka någonstans) vilket jag själv inte hunnit med alls!  Så jag drog igång med tårtbak, packning och diverse andra saker så det inte skulle dröja allt för länge innan vi kunde åka.

Klockan 22 var vi framme till det finaste, mest rogivande stället jag vet… Viken! Här har vi firat midsommar sedan jag var liten… och jag är ytterst tacksam att mina barn får uppleva desamma.

Nu på morgonen vaknade vi upp till värme, solen som håller på att tränga igenom morgondiset och fågelkvitter. UNDERBART!

En del av oss var taggade på ett morgondopp i det 20 grader varma (kalla?) vattnet.

Så idag känner jag verkligen en tacksamhet och värme till livet… att få vakna upp bland när och kära och veta att vi kommer få spendera ytterligare en fantastisk midsommar på detta ställe.

Och idag tänkte jag visa er några riktigt fina badkläder från Filippa K. Enkla, eleganta och klassiska! Lovley!

Baddräkt, bikini, baddräkt

Resten av alla underbara produkter hittar ni här.

Nu är det snart dags för kranstillverkning här… lovar att ni ska få se massa fina bilder imorgon!

Glad midsommar fina ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.