Villa Sjöliden

Ett sagobröllop

innehåller annonslänkar

    Hej på er godingar!

Nu var det ett bra tag sedan vi hördes… anledningen? Jo fortfarande internet strul, vilken gör att det liksom tar världslång tid att få till ett inlägg till er, Gråter inombords! Men nästa vecka kommer dom och kopplar in fiber och då ska det förhoppningsvis bli andra bullar;) så håll ut!

Vet ni? Just nu ligger jag här hemma i soffan med ett stort leende på läpparna… varför? Jo, det ska jag allt berätta för er. I helgen fick vi äran att vara med på ett riktigt sagobröllop… ett sådant där underbart vackert bröllop som verkligen var perfekt från början till slut och som man förmodligen bara kommer få vara med om en gång i livet. Perfektion!

Det började med att vi anlände till Lejondahls-slott som ligger strax utanför Stockholm… och vilket ställe!!

och vilken utsikt…

Och när vi anlände till slottet och hade installerat oss på våra rum, var det dags för lunch innan vi skulle bege oss till kyrkan.

En bild på mig och min lillasyster.

Min klänning hittar ni här (bubbleroom)

Efter maten var det dags att byta om till den slutliga outfiten för kvällen. Jag smet iväg till rummet för att fixa i ordning mig medan herrarna i sällskapet passade på att ta en liten fördrink i solen.

Väl inne på rummet får jag på mig min klänning och bara känner… ja, denna är perfekt! (Hur ofta känner man så??) Bättrar på makeupen lite och ska tvätta av händerna… och vad händer????? Jo naturligtvis det som INTE får hända tjugo minuter innan vi ska befinna oss i kyrkan. Hela tvålpumpen lossnar (från hållaren på väggen) och SPRUTAR ner hela min klänning,,,, och nu snackar vi typ 2 dl tvål. PANIK!! PANIK!! PANIK!! Nej, det hjälper inte att få PANIK… ANDAS, ANDAS ANDAS…. Tänket att det finns ju inget annat att göra än att försöka ta bort det och be till gudarna att det INTE blir några vattenfläckar!

Snickaren kommer tillbaka till rummet efter sin fördrink och möts av en Sambo i halvt upplösningstillstånd med en dyngsur klänning,,, haha!

Han sjasar ut mig på balkongen för att sitta i solen och torka… och ja… vet ni…. klänning torkade fort i den stekande solen och ingen fläck var synlig… halleluja! Kanske någon där uppe ändå gillar mig lite;)

Min klarröda klänning (självklart var det ok att bära rött) hittar ni här och är både skön och fantastisk smickrande! Sjalen hittar ni här.  Och titta, Snickaren fastnade även på bild;)

Sedan väntade en underbart fin vigsel… och bruden… ja, hon var det vackraste jag någonsin skådat! Min fina kusin fick gifta sig med sin älskade drömprins!

Sedan återvände vi till slottet för en middag och fest vi alla sent kommer glömma… Perfektion!

 

Ha en fin kväll kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.