Villa Sjöliden

Blixtar och dunder!

innehåller annonslänkar

God morgon raringar! 

Igår slutade jag tidigare från jobbet då dom små lopporna här hemma skulle ha sommarfest på förskolan. Vi packade picknickväskan och begav oss i det otroligt varma och fina vädret. Och medan alla föräldrar och syskon satte sig till rätta på picknickfiltarna ställde barnen upp sig så fint och sjöng olika sommarvisor. Milian och Alicia höll varandra tryggt i händerna hela tiden…. då kom den där fina, överväldigande känslan inom mig,.. jag liksom bubblade av värme av att se deras fina syskonrelation. Dom tittade på varandra med kärlek i blicken och fnittrade lite om vartannat dom sjöng. Tänk vad fin att ha syskon ändå… Det var precis just den känslan som bubblade inom mig som jag och Snickaren såg framför oss när vi skulle skaffa ett syskon till Milian. Livet kändes liksom komplett… we made it!!!

Vi hann knappt fika klart innan regnet började falla… så vi småsprang hem i spöregn och åskan mullrandes bakom oss. Men som tur var hann vi precis innanför dörren innan regnet tilltog.

Väl hemma tog Snickaren läggningen och själv dyngsomnade jag i soffan ute i glasverandan. Det har på krafterna att börja jobbet en timme tidigare vill jag lova.

Denna bild är tagen för någon vecka sedan… nu är tomatplantorna veck och jag inser att jag måste ta tag i lite fönsterputsning ganska snart!

Idag tänkte jag visa er mina favoriter inne hos Gina Tricot

Klänning, shorts, singoallaklänning, blus, maxiklänning (ellos) och omlottklänning(ellos)

sedan hittade jag denna hos Nakd som jag blev sugen på att klicka hem!

 

Ha en fin tisdag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.