Villa Sjöliden

När det inte blir som man tänkt sig…

innehåller annonslänkar

God kväll finisar<3 

Igår (fredag) blev det bakslag här hemma… Lilla Alicia började helt plötsligt att kräkas igen. Helt galet… och jag tyckte så synd om henne. Vi fick därmed avboka allt vi hade inplanerat denna helg, då vi inte vill riskera att smitta ner några andra.

Det konstiga med denna magsjuka (om det nu är det??) är att ingen annan utav oss fått det!? Funderar starkt på om det kan ha att göra med att Alicia tog några klunkar av det orena vattnet i vårat vattenspel? Denna unga dam testar det mesta om vi säger så… Sedan kom jag på att förskolepersonalen berättade att det var ytterligare ett barn som insjuknat i maginfluensa samtidigt som Alicia. hmm… många frågetecken???

Istället för att gå på 6-års kalas och 30-års fest idag så har vi spenderat dagen utomhus… nu är alla glas som gick att sätta i det 30-år gamla växthuset dit satta. Nu ska vi bara komplettera med nya glasrutor då vissa var trasiga. Ni ska få se en bild när dessa glasrutor är på plats. Men lovar…. men kan verkligen INTE tro att det är 30 år gammalt!!!

Och imorgon (eller idag) är det alla mammors dag… en dag värd att fira!

Själv ringde jag till min mamma och sa att vi helt enkelt kanske fick skjuta på morsdag-firandet till en annan dag med tanke på smittorisken och med tanke på att dom ska flyga utomlands på onsdag. Men vi skulle höras nu på morgonen för att se status.

Älskar mina nya tallriksunderlägg som jag fick i födelsedagspresent! Så eleganta, vilket jag älskar!

Idag rekommenderar jag er och kika in till Ellos som just nu kör kampanj på sin egna kollektion,

Hittade dessa till mig själv…

klänning, shorts, klänning och klänning (ellos)

Men även på Ellos home ink möler… in och kika!

Sedan hittade jag denna skönhet som jag bara INTE kunde motstå… får bli ett klick på denna!

 

Ha nu en underbar dag fina ni… och glöm inte att visa uppskattning till alla grymma mama´s där ute!

Kram Nathalie<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.