Villa Sjöliden

TBE vaccination och en födelsedagspresent till mig själv!

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Vilken hektisk dag det var igår… kändes som att tiden bara flög förbi och vips så var det dags att gå och lägga sig. På jobbet var det en riktig kaosdag och helt plötsligt var klockan halv fyra och det var dags att bege sig hem för att hämta barnen på förskolan. Idag fick dom hämtas lite tidigare eftersom vi hade bokat tid på vaccinationsmottagningen. Hela familjen skulle ta sista sprutan mot TBE.

Alicia stövlade kavat in i mottagningsrummet och skulle absolut ta sin spruta först. Hon hade som tur var glömt bort att det faktiskt gör lite ont att ta spruta… hon fick en smärre chock när sticket kom och började skrika i panik. Hon som skulle visa sin storebror att det minsann inte alls var farligt med sprutor haha! Kan säga att Milian väntade nervöst tills det var hans tur och hade smärre panikångest precis innan. Men efter krokodiltårarna kom den härligaste biten för båda barnen… dom fick välja fina plåster som föreställde vaccelusker och fick välja både glittrande ringar och andra leksaker.

Anledningen att vi har valt att vaccinera oss och våra barn mot TBE beror på att min kära mor (som jobbar på intensivvården) som sjuksköterska ringde och uppmanade oss att verkligen ta sprutan. Hon och hennes kollegor hade haft många fall uppe på avdelningen av just TBE… och det är ingen trevlig sjukdom. Helt klart värt att ta ett par sprutstick när man vet hur sjuka dom med TBE blir. Även min bästa kompis mamma åkte på TBE för ett par år sedan och känner fortfarande av sviterna.

Vi hade funderat på att vaccinera oss ett tag men aldrig riktigt kommit till skott… men nu var det verkligen dags. Och efter gårdagens tredje spruta är vi nu skyddade i 3 år framåt. SKÖNT!

Så går ni i tankar om att vaccinera er mot just TBE… GÖR DET!

Här om dagen fick jag hem en tidig födelsedagspresent som jag beställt till mig själv;) En sak som jag gått och suktat efter läääänge… detta fina snäckhalsband på stativ som ni hittar inne hos Newport.

Brukar ni köpa födelsedagspresenter till er själva? haha!

Idag ska jag visa er lite härligt mode

Kjol, t-shirt, kjol, blazer, klänning och byxor

Sedan funderar jag på att beställa dessa… otroligt stilrena som funkar både till vardags och fest!

Ha en fin torsdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.