Villa Sjöliden

Trots och mamma och barn matching!

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

God kväll fina ni<3 

Idag vaknade jag vid 7.30 av att Alicia tyckte jag skulle gå upp, Snickaren hade åkt iväg till ett par vänner för att hjälpa dom med ett takbyte. När jag kom ner började kaoset… ni vet, med en trotsig 3 åring i huset, blir det många fighter varje dag. HON ÄR EXTREM just nu, och jag sliter mitt hår.. haha!

Hon hade rivit ner några av sina plagg från tvättställningen och skulle prompt lägga in dom i sin garderob (som hon inte själv når upp till) medans jag stod och gjorde i ordning frukost till oss alla. Nu är det så att min lilla Alicia inte är pigg på att få ett ”nej” eller ett ”jag gör det alldeles strax” just nu, utan blir fullkomligt vansinnig. Ja, jag misstänker att många av er säkert känner igen sig;) Hoppas denna fas av trots inte håller i sig allt för länge!

Vi har sedan spenderat resten av dagen hos barnens mormor med allt från hundpromenader, till fika och trädgårdsmarknad. Mysigt!

När vi sedan åkte hem på kvällskvisten hade jag en förhoppning att barnen skulle somna i bilen… men icke… det var istället två övertrötta barn som skrattade så tårarna sprutade i baksätet. Men väl inne kom pappalängtan och hälsade på och båda grinade hysteriskt tills dom somnade.

Nu sover dom i alla fall gott och jag passade på att tända lite ljus och mysa ner mig i soffan. Så skönt att bara få hämta andan och kika in här hos er<3

Jag har kommit på mig själv att tycka det är så himla fint med mamma och barn matching!

Ja men titta bara så oerhört bedårande!

Och här är några matchningar jag själv skulle kunna tänka mig…

Klänning (barn) Skjorta (dam) skjorta (barn)

Klänning (barn) klänning (dam) kjol (barn) kjol (dam)

Sedan hittade jag så fina smycken… och för er som missat det, så är det väldigt mycket snäckor i smyckesmodet just nu… inte mig emot, jag tycker det är riktigt fint!

Armband här och örhängen här

Dessa fina matchningar och smycken kommer alla från Gina Tricot.

Nepp, nu ska jag krypa ner hos mina små trollungar!

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.