Villa Sjöliden

Snart är jag där och billigt mode för stora och små!

innehåller annonslänkar till Gina Tricot

God kväll kära ni<3

Tänk vad skönt att fredagen äntligen är kommen… ligger nedsjunken i glasrummet med ett glas vin och kikar på familjen grågås som spatserar runt på gräsmattan tillsammans med sin nykläckta bebisgåsar. Dom är så väldigt söta när dom går där och pickar i gräset med sin mamma och pappa vaktandes hack i häl.

Vet ni, om exakt TOLV dagar passerar jag 30 sträcket… Vet inte om jag ska skratta eller gråta över det? 😉 Näääerrå, tur är väl att det bara är en siffra… Känns i alla fall helt galet när man börjar tänka lite djupare kring att fylla just 30 år, Jag menar, det var ju nyss man var tonåring och hade diverse killproblem och ena stunden tyckte att man var vuxen, och andra stunden ville sitta i mamma och papps famn och vara liten igen.

Och mitt stora bekymmer är vad sjutton jag ska önska mig? Vad önskar man sig när man fyller jämt? Kan man önska sig att få stoppa tiden? haha! Herregud, jag mins ju till och med när min mamma fyllde 30 år liksom. Vad var jag då? jo typ 6 år och i Milian ålder. Kommer Milian minnas när jag fyllde 30?! Galet!

Idag tänkte jag att vi skulle ta en titt på lite prisvärt, men ack så snyggt mode!

Blus här, klänning här, cityshorts här, flipflop här, kjol här och flipflop här (alla från Gina tricot) Japp och Gina har just nu tagit fram en kollektion tillsammans med Havaianas som är grymt fina.

Och barnkollektionen är ju bara wow!

Linneskjorta här, flipflop här, klänning här och kjol här.

Nej nu ska jag fortsätta njuta av denna lugna fredagskväll<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Go kväll och grattis i förskott.
    Jag ville inte heller bli äldre förut, men nu för tiden brukar jag tänka att jag ska vara glad över att jag får fira en födelsedag till, med all cancer och skit som tar många ifrån oss nu så ska man vara glad att man får fortsätta leva vidare.
    Kram Linda

    1. villasjoliden

      Tack snälla du<3
      Åh vad rätt du har vännen! Det är helt klart så man ska tänka… Men måste bli
      mer tacksam för alla år man får och försöka tänka att alla åldrar har sin charm!
      Kram Nathalie<3