Villa Sjöliden

Att ha pausat under en lyckad påskhelg!

innehåller annonslänkar

Hej på er raringar! 

Här har det varit tyst i ett par dagar nu… kände att jag ville lägga undan sociala medier under denna helg och enbart fokusera på familjen!

Men alltså jisses, vilken helg!!! Helt galet fint och varmt väder och vi har spenderat dagarna som varit ute från tidig morgon till sen kväll… helt underbart!

Lördagen började med äggjakt i trädgården… och ni som följer mig på instagram under ”villasjoliden” har säkert sätt en del på min stories!

En helt ljuvlig, vindstilla morgon med måsarna skriandes från bryggan fick barnen skattkartor från påskharen. Och efter en stunds letande fann dom sina påskpresenter gömda lite var satans i trädgården.

Två nöjda små barn!

På kvällen var vi bjudna till min pappa med familj för påskmiddag och äggjakt för barnen,

Men vi startade så klart kvällen ute på altanen där solen gassade skönt trots att klockan var 18… GALET!

Mina solisar hittar ni här, topp från detta märke och kjol här (bubbleroom)

Alicia och Milian ville inte gå runt och påska i år, utan Alicia nöjde sig med att klä ut sig kvällen till ära,

Bordet var fint påskdukat i deras glasverandra!

Sedan fortsatte helgen med kalasande både på söndagen och måndagen då min svåger och svärmor fyllde.

Vi har även grejat en hel del i trädgården då både äppelträd har klippts, jord har schaktats, blommor och träd har gödslats, dressats och planterats om. Ett växthus har landat här hemma och ska målas svart (förhoppningsvis nästa helg). Och tro det eller ej…  jag har till och med hunnit med att sitta och njuta i solstolen.

En underbart trevlig helg… men ändå känner jag att jag skulle velat hunnit mer. Jag har så mycket saker och projekt i huvudet att jag liksom blir alldeles matt. Det är lite av mitt problem… jag gör länga listor i huvudet på saker jag vill hinna med när jag är ledig, men hinner oftast hälften (vilket är mer än nog). Men det stressar mig en aning, Eller inte en aning,,, det stressar mig enormt istället för att njuta av att jag faktiskt gjort en hel del.

Vet ni…. idag har jag hittat en superduper deal till er som gillar Love warriors produkter

Dessa och många andra love warriors produkter finner ni här med upp till 50% rabatt.

Är själv bra sugen på att klicka hem just denna,

Sedan hittade jag denna som jag blev helt kär i… den ser både skön ut och har en väldigt fin ringning,

Ha en underbar kväll fina ni, och hoppas ni haft en underbar ledighet<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.