Villa Sjöliden

En stråååålande långfredag!

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

I morse vaknade jag upp till denna fantastiska morgon,,, strååålande sol och en sjö som höll på att vakna till liv, Två svanar simmade förbi i godan ro och såg ut att njuta lika mycket dom av denna otroliga morgon!

Blev väckt av att lilla Alicia tyckte det var dags för mig att gå upp, eftersom Snickaren begett sig iväg till barnens morfar och gammelfarfar för att hjälpa till att förbereda grävmaskinen och traktorn som dom senare kom åkandes med. Vi fick hjälp att göra i ordning marken där det i dagarna kommer placeras ett växthus;) Äääääntligen!

Och har man rejäla arbetande familjemedlemmar på besök är det viktigt att bjuda på gofika… det är sedan gammalt;)

Slängde därför ihop denna chokladsockerkaka på morgonkvisten.

Receptet på denna otroligt saftiga kaka hittar ni här.

Så förutom att stå för markservicen på förmiddagen så har dagen gått mer eller mindre ut på att tanka d-vitamin! Helt makalöst vilken UNDERBART väder 20+ och inte ett moln, Både jag och barnen fick tillslut gå in och byta om till kortbyxor!

Måste ju bara visa er vilken söt liten päronätandes påskkärring jag skickade i väg till förskolan i torsdagsmorgon<3

Alltså ni skulle ha varit med mig under denna kaosmorgon… från att redan varit stressad (som jag allt som oftast är på mornarna) till att bli superstressad när Snickaren kommer på 5 min innan jag skulle åka att dom hade sagt att det var ok för alla barn på Alicias förskola att komma utklädda.

Det var alltså bara att försöka andas och rota fram påskkläderna och sminkväskan. – livet som småbarnsförälder haha!

Idag tänkte jag bland annat visa er lite färgsparkande nyheter från Gina Tricot. Och denna helg kommer dom har ett nytt erbjudande varje dag, så in och kika!

Byxor, shorts, kjol, skjorta, byxor och topp (gina tricot)

Sedan vill jag tipsa er om denna sida som har väldigt mycket roligt man kan klicka hem… fick själv hem en av dessa boxar i veckan!

Sedan vill jag rekommendera er att gå in och kika här om ni är sugna på lite nya skal till mobilen eftersom dom just nu kör ta 2 betalat för 1… bra va!?

Ha en fin kväll fina ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.