Villa Sjöliden

Ta tillvara på livet!

innehåller annonslänkar

God förmiddag mina fina<3 

Idag vaknar jag upp med en klump i bröstet… en klump av oro… en enorm känsla av medlidande och tankar om att man verkligen INTE ska ta livet för givet. Denna vecka har väldigt många människor runt om mig fått oerhört tråkiga besked. Besked om att livet är skört!

Det är konstigt hur vi människor fungerar… för allt som oftast rullar vardagarna på i en rasande fart i det så kallade hamsterhjulet. Vi glömmer att njuta och faktiskt uppskatta det som vi har runt om oss. Att vi har ett jobb, en familj och ett fungerande liv. Varför kommer vi då på att vi måste uppskatta livet när något tragiskt runt om oss händer? Livet är för kort för att inte njuta av det! Njuta av dom små sakerna som faktiskt betyder någonting! Livet är en gåva som vi måste börja vara mer rädda om…. och vi har ju faktiskt bara ett liv (vad vi vet).

Annars känner jag mig faktiskt en aning piggare idag… hostan still going strong, men i övrigt:) Så imorgon tänkte jag ta mig iväg till jobbet!

Idag tänkte jag visa er några riktigt fina plagg…

 Culottes, shorts, vida byxor (Gina Tricot), culottes (Nakd), Klänning (ellos) och klänning (Nakd)

Sedan måste jag verkligen tipsa er om både denna morgonrock och nattlinnen som är helt MAGISKA! Ni kommer inte hitta några skönare…. och nu till SUPERPRIS, ni kommer till kampanjen här.

Även denna skulle jag kunna tänka mig att skicka efter just nu…. Galet bra pris!

Ha en fin torsdag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.