Villa Sjöliden

Våga färger!

innehåller annonslänkar

God morgon finisar<3 

Åh vad härligt det var att få komma tillbaks till jobbet igår igen… efter 1,5 veckas vabbande behöver man liksom få socialisera sig! Och jag måste ändå säga att jag verkligen älskar mina arbetskamrater, dom förgyller verkligen min dag varje dag!! All kärlek till er<3

Annars så har Snickaren varit hemma med dom två sjuklingarna idag… Lilla Alicia är fortsatt hängig med feber och hosta. Milian är det dock full rulle på, så han får fara till förskolan imorgon!

Liknande lampfot hittar ni här (Newport), Ljustakar och ljuslykta (Newport), Liknande kruka (Jotex), bokstöd (Newport) och bambukyktor gamla.

Hörrni, nu är det inte många dagar kvar tills jag och Snickaren packar väskorna och far till Amsterdam. Det ska bli så HIMLA roligt… Jag liksom har en klar bild av mig själv gå längs med alla kanaler, med en godisvåffla i handen och njuta av vårsolen. Haha vilket fail det kommer bli om det regnar!

Idag tänkte jag visa  er några färgglada nyheter som jag mer än gärna kan se mig själv i till våren och sommaren!

t-shirt, kjol och klänning (bubbleroom)

Sedan hittade jag denna underbara klänning, dock ingen färgstark sak, men ack så fin ändå!

Sedan vill jag komma med ett grymt shoppingtips om ni går i tankarna om en ny kaffemaskin som gör det absolut godaste kaffet! Nu är det fyndläge delux här inne!

Ha en fin dag godingar<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.