Villa Sjöliden

Ytterligare bakslag X2…

innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3

Inatt klockan 04 vaknade jag av att Snickaren kom inspringandes till mig (sov i Milians rum eftersom jag skulle upp extra tidigt och jobba), en halvtimma innan min klocka skulle ringa. Stackars Milian hade kräkts ner hela sängen och hela Snickaren! Det var bara att bädda rent, lägga Alicia i ”mitt rum” och slänga in grabbarna i duschen. Vi insåg ganska snabbt att det INTE handlade om magsjuka, utan snabbt stigande feber. Thanks god!!

Det var bara för mig att Vabba idag igen!!! Så segt… och vid 10 tiden ringde dagis och sa att Alicia också var febrig…  så det var bara att hämta hem henne också. Hostiga och febriga barn IGEN! Vad är detta för baciller som bara börjar om igen och igen!?

Ja, ja,,, det är bara att gilla läget i alla fall. Imorgon är det i alla fall min tur att åka till jobbet och Snickaren får ta över vabbandet! Så skönt!

När Snickaren kom hem från jobbet, tog han fram formplyfa och sågar och började med ett projekt till rabatten här hemma, Såååå kul!

Ni kommer så klart få se vad det handlar om när det är klart;) Det kommer bli så himla snyggt!

Annars har dagen gått i ett lugnt tempo här hemma med dom små sjuklingarna…

Liknande bricka hittar ni här (H&M), Glaskupa här (H&M), liknande byst här (Jotex), ljusstakar här (Newport).

Innan läggdags visade jag Alicia hennes fina bikini som landat i brevlådan under dagen… och herregud så fin hon var i den! Kan säga att jag skulle vilja ha en likadan;)

Bikinin kommer ni till här (Åhlens)

Hon är så rolig Alicia, för hon är precis som jag var när jag var liten… älskar fina kläder, vill gärna stå och spegla sig och blir så nöjd och tycker hon är så fiiin när hon får på sig något nytt haha!

Idag när jag var inne och surfade runt bland webbshopparna hittade jag några riktigt fina plagg och skor från märket Svea.

Sneakers här, regnjacka här och sneakers här

Vill även påminna er om att gå in här och kika.. och med koden 20WITH får ni 20% på hela sortimentet!

Ha en fin kväll och sov gott raringar<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.