Villa Sjöliden

Bajsproblem, ensambarn och mode!

innehåller annonslänkar

Hej på er godingar!

Idag vaknade jag upp till ett riktigt vårtecken här hemma… tjohoo… isen har släppt helt på sjön! Och ett lite mindre roligt vårtecken är att kanadagässen är tillbaka. Ja varje år är det samma visa… dom kommer i par och är jätte fina… sedan får som massa små söta ungar och bajsar ner heeela gräsmattan för oss! Blir tokig haha!

Vilka problem man har alltså… vackra, bajsande fåglar på tomten;)

Idag fortsätter vabbandet med båda barnen hemma,,, Milian fick feber i natt, så antar att han åkt på det som lilla Alicia har. Dock känns Alicia mycket mer piggelin idag, så jag hoppas verkligen det vänder för henne nu!

Medans barnen kikade på Emil i Lönneberga passade jag på att sätta mig med en kopp te och kika i lite trädgårdsböcker. Det riktigt kliar i fingrarna nu att få dra igång med alla ute projekt i trädgården.

Bok hittar ni här, ljuslykta här, vas här, tekopp här och liknande tekanna här.

Men det blev en kort stund… för sedan bröt slagsmål ut mellan de små! Ja trots sjukdom så orkar dom i alla fall retas med varandra;) Pust!

Får ofta påminna mig om när barnen tjafsar och bråkar med varandra att det faktiskt är väldigt nyttigt för dom, och att dom genom detta lär sig att hantera konflikter på ett bra sätt (med rätt vägledning). Jag är ju själv ”ensambarn”… eller ja… jag fick ju två halvsyskon på olika håll när jag var 13 år gammal. Så jag var ju ganska gammal när jag fick småsyskon. Inte gick jag på dagis heller… så det där med konflikthantering har faktisk varit en riktigt jobbig grej hela min uppväxt. Det är faktiskt något jag försöker lära mig att hantera fortfarande!

Det var därför väldigt viktigt för både mig och Snickaren att försöka få två barn så dom kan lära sig av varandra! Trots att det naturligtvis har sin fördelar att vara ”ensambarn” så överväger fördelarna med att ha ett syskon enligt både mig och Snickaren.

Snickaren är ju i sin tur uppvuxen med två syskon och är själv ”mellanbarn”. Så han har åtminstone haft syskon att fightas med;)

Idag tänkte jag visa er lite modenyheter från Gina Tricot som verkligen faller mig i smaken…

shorts här, klänning här, linneskjorta här, kjol här, blus här, gul blus här, shorts här och blus här.

Hittade även dessa underbara diadem… och ni som följt mig ett tag vet ju att jag verkligen gillar diadem;) Den perfekta accessoaren som passa både den med långt och kort hår… och det lyfter vilken outfit som helst!

Ni hittar dom alla här.

Hoppas ni får en fantastisk måndag raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.