Villa Sjöliden

Söndag, sjukstuga och påsk!

innehåller annonslänkar

Hej på er godingar! 

Så var det söndag igen och ytterligare en helg som bokstavligt talat flugit förbi! Igår fick jag ta med lilla Alicia till jourvårdcentralen eftersom hon bara blivit sämre dessa dagar med feber och en hems hosta… Usch det gör så himla ont och se när ens barn inte mår bra. På vårdcentralen konstaterade man långdraget virus och tack och lov inte någon lunginflammation som jag misstänkte! Och hon var så duktig min lilla stumpa när doktorn undersökte henne med att kika i både hals och öron… och för att inte tala om stick i fingret! Wow vilken liten hjältinna,,, ”oj” vad det ända hon sa när sticket kom… sedan var hon överlycklig av att få välja plåster och en leksaksödla.

Kommer så väl ihåg när man själv var liten och det var dags för stick i fingret hos doktorn,,, tyckte det var bra mycket värre än en spruta i armen!

Annars har ju vädret i helgen varit galet vackert trots riktiga stormvindar!

Åkte faktiskt förbi våran lokala trädgårdshandel idag och införskaffade lite penséer till entrén! Så skönt att få bort det ”vintertråkiga”!

Det börjar klia riktigt mycket i mina fingrar nu att få ta tag i trädgården med både odlingar och dekorationer.

Beställde by the way hem dessa (på tal om dekorationer) här om dagen som ska få pryda min stenrabatt!

Och nu börjar det närma sig påsk också… brukar ni vara duktiga på att påskpynta? Själv är jag urdålig på påskpynt,,, det brukar inte åka fram mer än något dekorationsägg och möjligtvis något påskris.

Men jag tänkte idag visa er lite av de påskpynt jag skulle kunna tänka mig att plocka in i detta hus…

 

Äggkopp 1 här, äggkopp 2 här, äggkopp 3 här och äggkopp 4 här.

ägg 1 här, ägg 2 här, ägg 3 här, ljushållare här, betongägg här, glasskål påskägg här, smörkupa här och salt och peppar här.

Ha en fina söndagskväll nu raringar<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.