Villa Sjöliden

Att ha tappat en bit av sig själv!

innehåller annonslänkar

Hej på er raringar<3 

Idag kom jag till insikt att jag har tappat bort mig själv på ett plan i livet… sedan kan man fundera på om det är på gott eller ont? Jag har helt tappat bort mitt städsug…. och ni som har följt mig ett tag vet att något av det bästa jag vet, ja det är just att städa och ha städat runt omkring mig.

Detta kan ju låta som ett i-landsproblem… och ja… det kanske det är också, men när man liksom tappar bort sig själv på det planet så känns det minst sagt konstigt. Jag bara känner att jag INTE har någon ork till det!

Som idag… jag har i stort sätt, mer eller mindre städat hela dagen… och visst, jag mår så bra efteråt… men vetskapen om att det kommer vara stökigt igen om ett par dagar gör mig matt i kropp och själ. Är det kanske normalt att känna så när man har småbarn? Förmodligen! Men det är liksom en stor del av mig själv som jag inte känner igen… haha! Ja jag hör ju själv hur hur detta låter! Men jag tror det har och göra med det att man måste lägga en hel dag på en av sina (två) lediga dagar i veckan på att städa!

Förutom att jaga dammråttor dagen till ära så hade jag planer på att ta upp min pelargoner ur sin vintervila och plantera om och kippa ner dom. Detta hanns INTE med… utan får läggas in på morgondagens schema istället.

Och jag tänkte att ni ska få vara med och kika på hur jag går till väga… om dom nu lever, vill säga (nej jag har inte tittat till dom) ;).

Idag tänkte jag visa er lite fräscha modenyheter… Gina tricot har kommit med riktigt snygga nyheter dom senaste dagarna… och några av mina favoriter hittar ni här.

Blus här, Byxor här och kjol här.

Sedan hittade jag denna, denna och denna som jag tyckte var GRYMT fina!!

Sedan får ni går in och kika på Ideal of Swedens nyheter som är sååå fina! Med koden NEWIN får ni 20%!

Önskar er en fin lördagskväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.