Villa Sjöliden

Sjukdomar och mode!

innehåller annonslänkar

Hej på er raringar!

Igår på jobbet ringde en ynklig Snickare till mig och sa att han INTE mådde speciellt bra. Han hade ont i kroppen och kände sig febrig… stackaren! För är det någon som väldigt sällan är sjuk så är det Snickaren. Misstänker att det kanske är den där rackarns influensan som florerar just nu. Så efter jobbet imorgon får jag åka till affären och bunkra upp lite gottigt ifall han blir hemma från jobbet. Usch dessa sjukdomstider alltså! Får hoppas på att mars månad blir lite lugnare vad gällande sjukdomar!

Fick ett samtal på vägen hem från jobbet igår av min älskade vän som har bosatt sig i Amsterdam sedan snart två månader tillbaka… hon berättade att det idag var 18 grader i skuggan och så varmt att alla satt ute på uteserveringar och njöt av vårsolen. Åååh vad jag längtar tills jag och Snickaren får flyga ner och hälsa på! Förstå vad mycket som kommer stå i blom… alla tulpaner i regnbågen alla färger! Japp jag är förväntansfull så jag tror jag spricker!! Har även hört att shoppingen ska vara riktigt bra med massa av roliga boutiquer!

Tänk vad viktigt det är att man får ha saker att längta till… i alla fall är det så för mig. Det är så himla viktigt att ha saker och ting inbokat som man kan se fram emot… det får liksom livet att kännas bra mycket lättare på något vis.

Idag mina vänner, tänkte jag fortsätta på min nyhetstråd och visa er några grymt fina modenyheter!

byxor här, klänning här, blommig klänning här, kjol här, byxor här och jumpesuite här.

Sedan är jag fullkomligt tokkär i denna som jag tror jag ska beställa hem nu på direkten!

Ha en fin tisdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.