Villa Sjöliden

Att gå i pooltankar!

innehåller annonslänkar

Hej på er finisar<3

Idag vaknade jag upp och trodde att solens skulle stråååla in i huset… men icke! Istället var det väldans grått… jag som hade sett fram emot en riktig vårdag!

I förmiddags fick vi besök av J som kom med lite ideér till oss eftersom vi går i pooltankar här hemma. Han har jobbat med pooler i många år och är väldigt duktig på att hitta snygga lösningar för just poolområden.

Han fick oss att ändra våra tankebanor till det bättre (tror jag)! Så nu är det bara att ta  upp papper och penna och börja skissa! Men det överlåter jag till Snickaren;)

Vi har alltså funderingar på att placera poolen rakt ut genom dessa glasdörrar, ner mot sjön!

Vad tror ni om det? Då behöver man liksom inte tänka på att behöva bygga ett poolhus eftersom glasrummet kommer få bli ”poolhuset” och våran angränsande uteplats kommer gå att koppla ihop med pooldäcket!

Ja… det är kul att få drömma sig bort i dessa pooltankar! Och jag som alltid är långt fram i tankarna skulle vilja ha fyra av dessa på vårt kommande pooldäck;)

På eftermiddagen kom barnens mormor på besök vilket alltid är populärt! Solen sprack äntligen igenom den tunga barriären av moln och min önskan gick i uppfyllelse… fåglarna kvittrade, alla grannar var ute i sina trädgårdar och solen värmde gott!

Insåg ganska snabbt att det är brist på vårjackor i min garderob… inte för att det är dags riktigt än… men nu börjar det närma sig. Har kikat på lite olika varianter som faller mig i smaken..

kappa 1 här, kappa 2 här, kappa 3 här, kappa 4 här, kappa 5 här och kappa 6 här.

Sedan tyckte jag faktiskt om denna och denna fining!

Tänk er att kombinera någon av dessa vårkappor ihop med dessa sjukt snygga sneakers… big like på det!

 

Ha en fin kväll kära ni så hörs vi imorgon<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.