Villa Sjöliden

Så vackra nyheter!

innehåller annonslänkar

God morgon finisar<3

Vaknar upp idag med möra ben efter gårdagen träningspass. Det kändes väldigt konstigt att åka iväg själv eftersom jag alltid har min syster vid min sida. Hon befinner sig just nu på varmare breddgrader tillsammans med min pappa och bonusmamma. Men jag klarade att ta mig iväg själv;)

Igår kände även jag att jag skulle kunna tänka mig sol, bad och värme. Snön har nämligen kommit tillbaka i våran lilla by och det känns just nu som en käftsmäll… det var ju liksom vår ute i förrgår och nu är det -11!!!!. Ja okej… kan hålla med om att det kanske är liiite tidigt för våren att komma i februari månad… men ändå;) Jag fick liksom en sådan försmak när solen sken och det var tio plusgrader ute.

Idag tänkte jag visa er några riktigt FINA nyheter! Ja men titta bara på dessa godingar… skulle kunna ha varenda en här hemma;)

Ljusstake lilly här, Ljusstake monkey här, ljusstake orchid här, ljusstake bergamot här, silvrig ljusstake här och samma i guld här,

Sedan måste jag även visa er några grymt fina modenyheter

Blazer här, blazerklänning här, klänning här, blazer här

Jamen hur fin var inte denna kollektion? Tror jag smäller av!

Ha nu en underbar fin fredag bästa ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.