Villa Sjöliden

Underbart hårsvall och en grym lyster!

innehåller annonslänkar

Hej på er raringar<3

Hur mår ni? Själv blir jag snart tokig på min hosta som jag dragits med i över 4 veckor… och det är som det går i omgångar… vissa dagar är bättre än andra… men de senaste dagarna har jag INTE sovit en blund… jag hostar så jag tror att huvudet ska ramla av! Jaja… det går väl över någon gång får vi hoppas.

Har ni klarat er från sjukdomar hittills denna ”sjukmånad”?

Idag tänkte jag att vi skulle fortsätta prata om skönhetsprodukter här inne på bloggen. Något som är både roligt, snyggt och lyxigt! Vi börjar med clip in- löshår vilket är en otroligt smidig variant när det kommer till löshår!

Perfekt när man känner sig trött på sitt egna vintertrötta hår… klicka i och du blir fräschare än någonsin!

Jag har själv under många år använt mig av olika former av löshår (dock inte nu när håret är kort) ,och idag tänkte jag visa er mina absoluta favoriter!

Jag har sedan jag började med löshår, alltid använt mig av produkter från Rapunzel of Sweden. Och jag måste bara säga… dom blir bannemig bättre och bättre för varje år som går.

Har alltid använt mig av äkta löshår och kommer därför bara visa er mina favoriter;)

Först ut, tänkte jag visa er en favorit som hängt med mig längst när det kommer till löshår, Clip in set i 7 delar! En fantastiskt smidig produkt som jag använt mig av för att ”tjocka till” håret om jag ska på festligheter. Även perfekt om  man vill göra en fyllig inbakad fläta. Och det bästa av allt… så enkelt att sätta i och ta ur… och att man kan styla håret precis hur man vill.

Dessa finns i alla möjliga färger och ni hittar som här.

Nu kommer vi till min personliga favorit som är lite av en nyhet sedan något år tillbaka… För ni vet tjejer med en sådan där snygg och tjock hästsvans som bara är sådär helt perfekt. Ja håll i er… för detta skulle jag klassa som en av Rapunzels absolut bästa produkt!

Även denna är fantastiskt enkel och smidig, och framförallt perfekt om man har en så kallad ”bad hairday”. Tjoffa upp ditt egna hår i en hästsvans och haka sedan fast denna fejksvans i din egna och wola… magic happens! Ni går en fyllig och perfekt hästsvans som man Inte kan tro är oäkta! ni hittar dom i olika färger och varianter här.

Sist ut så tänkte jag att vi skulle kika på en riktig ”räddare i nöden”. Ni vet när man bara INTE orkar lägga ner energi på sitt hår och bara vill tjoffa upp det i en slarvig, men snygg knut… japp, nu är även detta möjligt.

Ni kommer till produkten här.

 

Sedan tänkte jag visa er några makeup favoriter

Om man gillar att ha vackra bryn så rekommenderar jag er att testa Anastasias dip brow som du applicerar med pensel. Sjukt bra och ser ett fantastiskt resultat! Sedan har vi Isadoras face wheel som jag använder till både rouge och lite solpuder. Nyx finishing primer är en makalöst bra primer som man sprayar över sitt färdigsminkade ansikte för att få makeupen att hålla heeela långa dagen!

Sedan har vi den bästa highlightern jag någonsin testat… ger ett fantastiskt glow och är väldigt enkel att jobba med, Denna måste ni bara testa!

Sedan har vi favoritmaskaran som ger låååånga, icke klumpande fransar! Min absolut bästa maskara..

Nu kommer vi till en annan typ av highlighter som är perfekt att använda på de mörka ringarna under ögonen… den är matt och ger dig en pigg och fräsch look!

Sist med inte minst vill jag hylla Anastasias ögonbrynspenna om man hellre tycker det är lättare att jobba med en fast penna än en pensel. Denna penna är helt perfekt!

Och just nu har ni 15% rabatt på heeela sortimentet med kod: 15all inne hos LYKO!

Och när vi ändå är inne på skönhetsspåret är jag väldans sugen på att prova denna!

 

Ha en toppenfin dag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Fy så jobbigt med hosta. Har du provat att skära en gul lök i skivor/bitar och lägg dem i en skål, häll kokande vatten över löken och ställ skålen vid din säng när du ska sova. Har läst om flera som provat det i vinter och det verkar fungera mot rethosta. Det borde väl vara värt ett försök?