Villa Sjöliden

Att visa mina skönhetsfavoriter!

innehåller annonslänkar

God morgon finisar<3 

Måndag igen… och veckorna bara rusar förbi! Helt galet… snart kommer våren stå i blom för fulla muggar vilket i och för sig är väldigt skönt!

Kom på att jag lovade ju er att visa mina ögonbryn nu när dom är läkta och klara!

Är så nöjd med mina Phi brows som bästa Sofie gör på Mycorner… så vill ni ha perfekta bryn (utformade efter just ditt gyllene snitt) som ni slipper måla… alltså gå till Sofie!!! Ni kommer INTE ångra er!

Men nog talat om mina sjukt snygga ögonbryn;)

Det här med att ta hand om sin hy… är det något ni är bra på? Jag har varit sjukt dålig på det… men sedan något år tillbaka så har jag tagit mig i kragen!

Idag ska jag visa er mina skönhetsfavoriter här hemma…

 

Den första är min ABSOLUTA FAVORIT här hemma… och det är en ansiktsmask som polerar huden och tar bort gamla hudceller. Huden blir verkligen jämnare, fräschare och får en grym lyster! Älskar att man känner att något verkligen händer i huden när man tagit på masken, Och den är så dryg, vilket är ett stort plus i kanten! Ni hittar den här.

Efter att ha använt peelingmasken är det viktigt att tillföra fukt… och då mina vänner är denna mask sååå himla skön för huden. Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga, den reducerar ålderstecken som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden. Ni hittar den här.

Sedan har vi en fantastisk nattkräm som innehåller antiaging vilket innebär att  den använder sig av cellernas nattliga aktivitet för att återställa hudens fyllighet. Så himla skön! Ni hittar den här.

Sedan måste jag prova denna som jag fick i julklapp… det har liksom inte hunnits med… men har hört mycket bra om den,

Ha en fin måndag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.