Villa Sjöliden

Fredag och chans till vårfynd!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Fredagen är äntligen här… och efter denna långa vecka var den äntligen efterlängtad! När jag slutade jobbet åkte jag genast hem och möttes i dörren av båda barnen tillsammans med deras farfar. Till barnens stora glädje hämtade farfar barnen på förskolan och åkte hem till oss för att vänta in mig.

Väl hemma slängde barnen i sig varsin frukt innan vi begav oss till barnens morfar för att inta lite kvällsmat.

Alltså, är det något jag verkligen är tacksam över, är att vi är så oerhört nära varandra i våran familj, Och det gäller både på min sida och på Snickarens sida. Kärlek på det<3

Nu sussar båda barnen sött för natten, och jag ligger framför tv:n och väntar på att Snickaren ska komma hem från jobbet.

Igår fick jag något ryck och kände för att ”möblera” om bland lite dekorationer här hemma. Lite pampagräs har fått flytta in tillsammans med denna skål, bok och lampa med skärm.

Kan dock inte bestämma mig för om just pampagräs är mig grej riktigt…. jag är nog egentligen mer för det gröna och tycker att det ombonar inredningen lite mer. Får se om jag behåller dessa;)

Sedan har jag under kvällen funderat på om jag ska beställa hem dessa eller dessa till våren och sommaren eftersom det är grymt bra rabatt på dom just nu… och jag har funderat på dessa väääldigt länge, men tyckt att dom är en aning för dyra!

Hoppas ni får en mysig fredags kväll fina ni… och oj nu kom min älskade Snickare in genom dörren;)

Kram på er<3 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Det är härligt att kunna umgås över gränserna, det gör vi med och såååå skönt för barnen. (Jag är ju mamma, farmor och bonusfarmor…)
    Nu är det andra vintern som jag ätit D-vitaminer, och jag har inte alls känt den tröttheten som jag kunnat gjort förut. Köp en burk, starta första veckan med 2 tabletter, och ta sen en fram till våren…
    Önskar Er en fin lördag, kram Kate