Villa Sjöliden

Trötthet, nya bryn och mode!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Igår på jobbet, vilket var lite av en kaosartad dag, var det skönt att kunna åka iväg från jobbet och få lite egentid! Som jag nämnde igår gjorde jag ett besök hos bästa Sofie för att göra en sista tuchup på brynen! Så galet nöjd! Ska visa er en bild någon dag när jag får chansen att fota i dagsljus…

Det kan vara det värsta med just denna årstid… att fota i mörker! Och när jag ska visa mina bryn vill jag att det ska vara ett riktigt bra ljus så ni får se resultatet ordentligt!

Och idag efter jobbet kommer min lillasyster på besök för att bygga lego med Milian… ja dom har bestämt ”legodate”! Hon kommer även för att det är pannkaks-torsdag här hemma;)

Sedan tänka jag höra med er om ni känner er trötta? Alltså vi är så extremt trötta här hemma, jag och Snickaren att vi somnar framför soffan varenda kväll just nu! Det måste ju bero på detta mörker?

Idag tänkte jag visa er lite modenyheter som florerar på webbshopparna just nu… gaah så mycket snyggt det finns!

Blus här, top här, klänning här, kofta här, klänning här, blommig klänning här, klänning här och skjorta här.

Och vill ni vara med riktigt i svängarna just nu vad gäller mode så skulle jag rekommendera detta klädesplagg i just denna färg (så snyggt med en vit skjorta under;)

Nehepp… dags att bege sig mot en ny jobbdag:)

Ha en toppendag kära ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.