Villa Sjöliden

Dränerad!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

ÅÅÅ så vad det måndag igen! Himmel vad helgerna flyger förbi alltså… känns som jag knappt har haft helg i och med alla kalasförberedelser här hemma! Men det är bara att gilla läget och vänta på nästkommande helg och hoppas på att den blir lite lugnare;)

Något som jag brottats med i alla år är att jag blir helt dränerad på energi efter att jag tex ”haft kalas” eller dylikt här hemma. Samma sak är det om jag går på någon fest eller annan tillställning och är social. Och missta mig inte här… jag är värdens mest sociala människa och älskar att umgås och prata med människor… men det har ett pris… och det priset är att jag mer eller mindre kraschar efter vissa sociala sammanhang. Jag blir så makalöst trött och vill bara lägga mig och sova i flera timmar. Och får jag inte sova, ja då kommer huvudvärken krypandes och.. ja det blir inte bra i alla fall.

Detta är något jag har lärt mig att acceptera och leva med… men ibland kommer det ikapp mig och jag känner mig trött på hela situationen. Det är egentligen samma sak efter en jobbdag… jag har oftast hur roligt som helst på mitt jobb (som jag älskar) men när jag kommer hem… ja då är jag helt totalt dränerad på energi och orkar i stort sätt inte göra någonting.

jaja, nog talat om detta;)

Jag hittade en sådan galet snygg blus som jag bara var tvungen att klicka hem på direkten!

Hittade även denna som jag skulle kunna tänka mig nu till våren tillsammans med ett par ljusa byxor.. så fräscht!

Nehepp… dags att bege sig mot jobbet!

Ha en fantastisk måndag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yun

    Tror att det är ett vanligt fenomen med att känna sig dränerad av sociala tillställningar. Man hämtar kraft på olika sätt och under småbarnsåren är man konstant trött. Iallafall var jag det. Barnen blir större och man får tid till att tänka, sova och göra egna grejer. Olika faser i sitt liv helt enkelt. Plus lilltjejens kalas var ju extra allt, så fint. Pusta ut och vila. Njut -Pressa inte. Ha de bra!