Villa Sjöliden

En treåring och håraccessoarer!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Idag är dagen här… våran lilla sessa blir 3 år! Vart tog tiden vägen? En tjej som verkligen tog våra hjärtan med storm när hon äntrade världen. En liten tjej som alltid haft en egen vilja men som verkligen har ett hjärta av guld och vill rå om alla i sin närhet. Nyfiken på vad livet har att erbjuda har hon varit sedan dag 1 och jag är så stolt… nej… mer än stolt! Jag är överväldigad att det var just lilla Alicia som blev en del av just våran familj<3

Grattis på 3 års dagen min älskade lilla pärla<3


Annars då… jo här fortsätter jag att hosta så jag tror att lungorna ska följa med upp! Herregud… känns som att något i halsen snart kommer att gå sönder! Ingen röst har jag knappt heller… kraxar värre än någonsin! Hoppas verkligen att det ger med sig snart…

Idag när Snickaren hämtade barnen på förskolan hade det varit en ”incident” med ett av barnen och den fruktade lappen med röd text satt uppe på dörren… oh no! Finns det något värre än när magsjukan intar förskolorna? Det är liksom bara en hemsk väntan på att ”snart kommer det”!!

Jag har en sådan där riktig fobi när det kommer till magsjuka… och tar i stort sätt vad som helst utom just det;) Sådan har jag varit sedan jag var liten… och får nästan panikattacker när vi får det i familjen! Ja jag skulle behöva gå i terapi för min fobi… I know!

Nej nu tycker jag att vi tar och pratar om något mycket trevligare, som inte har med sjukdomar att göra;)

Nämligen håraccessoarer! och ursnygga sådana…

hårband här, hårskarf här och diadem här

Livar upp vilket vintertrött hår som helst… och det bästa… det funkar lika bra i kort som långt hår;)

önskar er en härlig dag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.