Villa Sjöliden

Lite Alicia och nyheter!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Alltså denna hosta håller minst sagt på att ta kol på mig… Jag vaknar av att jag hostar och försöker göra allt för att bli av med den! Ni vet sådan där riktigt jobbig rethosta som man bara INTE kan hålla inne med när det börjar killa sådär obehagligt i halsen.

Stackars Milian har också börjat få hosta nu… Hoppas verkligen INTE att den blir lika långvarig som min!

Idag måste jag slå in lite presenter till Alicia som fyller 3 år imorgon. Lilla pluttan<3 känns som det var igår hon kom ut med raketfart!

Kommer så väl ihåg när jag kände att värkarna började krypa på… Dom var ganska lugna till en början så jag bad Snickaren att gå och poppa en stor skål med popcorn åt mig… haha! Japp jag hade dille på det i slutet av graviditeten. Jag satt i soffan och mumsade och pausade bara när jag var tvungen att andas mig igenom värkarna. Så höll det på i ett par timmar… sedan började allt bli ganska outhärdligt och jag minns så väl hur jag fick ställa mig på knä mot soffryggen och verkligen koncentrera mig på att inte svimma! Vid denna tidpunkt fick Snickaren väcka lille Milian som låg på övervåningen och sov och snabbt skjutsa iväg honom till morfar.

Skillnaden med denna förlossning mot min första var att jag var betydligt mer lugn och gick in i någon slags överlevnads bubbla och hittade andningen superbra, vilket var en befrielse!

Väl inne på förlossningen gick allt supersnabbt… Jag hann inte ens få ryggmärgsbedövning innan våran envisa lilla fröken bestämt skulle ut<3

Ja herregud,,, 3 år sedan!

Nej nu ska jag sluta tjata om min förlossning;)

Idag har jag hittat några riktiga godbitar som jag tänkte visa er…

Ursnygg leoklänning här. blommig klänning här och leokjol här

 

Isblå blus här, grön blus här, randig tröja här och rosa tröja här

Sedan tyckte jag denna var fantastiskt fin!

Ha en fin tisdag fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.