Villa Sjöliden

Kök och klipp!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni!

Denna natt har det inte blivit många timmars sömn för mig… hostattack efter hostattack har avlöst varandra trots hostmedicin och högläge. Har en känsla av att det kommer bli en ganska tuff jobbdag idag!

Men trots detta känner jag mig hyfsat pigg (just nu) måste jag säga. Annars så fick jag gå upp själv i morse eftersom Snickaren får vabba stackars Milian som verkar ha åkt på mina baciller, Igår när han gick och la sig hade han 39 graders feber och var inte alls på topp. Alltså dessa sjukdomstider vi har framför oss nu… får panik bara av att tänka på det! BLÄ!

Igår medans dagsljuset befann sig i huset passade jag på att fota lite i vårat kök… kom på att det var ett bra tag sedan jag visade er bilder därifrån;)

Så himla underbart, med ett nystädat och ordningplockat kök!

annars så tänkte jag idag tipsa er om att gå in och bli medlemmar på denna sida som just nu har RIKTIGT fina godbitar att få tag på till galet bra REA!

Jag hittade bland annat dessa från Odd Molly, By Malene Birger och Dagmar!

Så in och kika… för det finns mycket mycket snyggt att klicka hem!

Och så får ni ju inte glömma att ni just nu har 20% rabatt på bla dessa godbitar med kod NEWNEW20 tom 31 januari. Ni hittar hela sortimentet här.

Ha en fin måndag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.