Villa Sjöliden

Morgonstund och mode!

innehåller annonslänkar

Hej på er mina raringar<3 

Idag vaknade jag upp av att barnen stormade in i sovrummet, tände taklampan och ropade att det var dags för mig att komma upp. Klockan var då strax innan 07 och Snickaren hade precis gått ut för att fiska med sin kompisar på isen utanför huset. Det är bra härligt med morgonpigga barn;)

Men trots ett tidigt uppvaknande blev det en himla mysig morgon med snöstorm utanför fönstren och en tänd brasa som spred en riktigt go värme i huset när man är lite morgonfrusen.

Ja men ni ser ju bara… morgonstund kan faktiskt ha guld i mund! (även om man får lov att gå upp innan klockan 07 på en söndag)

Strax innan lunchtid kom barnens kusiner och farmor med familj och hälsade på. Vi anslöt oss till storfiskarna som stolt visade upp sin fångst. Vi hann i stort sätt slänga i oss ett par grillade korvar innan hälften av oss halvt frös ihjäl (jo det blåste minsann isbjörnar). Så vi gick in med barnen och tog en fika.

Det är konstigt det där… för varje år som Snickaren bestämmer en dag att fiska med sina kompisar så lyckas dom ALLTID pricka in dom kallaste dagarna, Förra året och året innan dess, stod termometern på ca -24. Så kallt var det som tur inte idag… men blåsten… brrrrr!

Idag tänkte jag visa lite vårnyheter från Gina tricot!

Kortärmad leo här, randig skjorta här, leo tröja här, gul omlottblus här, gul tröja här, rutig skjorta här, rosa tröja här och ljusrosa tröja här

Sedan tyckte jag att denna var väldigt fin, speciellt i färgen!

 

önskar er en fin kväll kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.