Villa Sjöliden

Tacksamhet och mysiga koftor!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Idag vaknar jag upp och känner mig bra mycket piggare än vad jag gjort de senaste dagarna! Thanks god för det… Så imorgon räknar jag med att kunna gå tillbaka till min älskade arbetsplats och få träffa mina härliga kollegor! Tänk vad härligt det är att ha en arbetsplats som man verkligen trivs på! Har funderat på det där med att trivas på jobbet, och egentligen har det inte så mycket med jobbet i sig att göra, utan det handlar om vilka man jobbar med. Bra kollegor är så himla viktigt… och den förmånen har jag!

Jag har testat en del olika arbetsplatser inom olika branscher .. vissa bättre än andra. Men en gång var jag på ett företag där (i alla fall jag) hälsade på alla människor jag mötte, med tanke på att jag var tvungen att gå igenom halva byggnaden, för att komma till min del av arbetsplatsen. Men dom flesta man ”hejade på”  tittade ner i backen och svarade inget tillbaks. Ni kanske förstår att jag inte stannade där länge!

Men nu är jag som sagt på en riktigt bra arbetsplats som får en att känna en riktig familjekänsla var dag… och det är jag så fasligt tacksam över!

Mitt älskade bokstöd hittar ni här till 50%, Vacker bok om inredning här och ljusstakar här

Passade igår på att fota lite i våran extremt lilla hall. Och med tanke på att den är så liten så är den också extremt svårfotad!

Liknande byrå hittar ni här, och fårskinnsbänk från rusta.

Annars så tänkte jag idag visa er lite nyheter bland vårens koftor…

1. här, 2. här, 3. här, 4. här, 5. här, 6. här, 7. här, 8. här

Sedan tyckte jag att denna och denna såg fantastiskt mysiga ut!

 

Önskar er en mysig onsdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej!
    Älskar din härliga och ärliga blogg, det känns som att man tittar in hos en vän varje dag. Jag är också en tjej i din ålder med tre små barn. Ditt hem är fantastiskt och jag hittar mycket inspiration till mitt egna hem genom dina bilder och tips. Vad jobbar du med ? 🙂 Jag är sjuksköterska i vanliga fall men just nu föräldraledig med minstingen som är 6 månader.

    Må så gott och ta hand om dig! Kram Sara

    1. villasjoliden

      Hej Sara!
      Åh vad glad jag blir av din fina ord<3 åh vad spännande med sjuksköterska… jag påbörjade den utbildningen en gång i tiden då jag alltid haft ett brinnande intresse för sjukvård. Dock fullbordade jag inte utbildningen då mitt välmående var tvunget att komma i första hand. Så just nu jobbar jag som montör på en fabrik, och trivs bra med det… trots att sjukvårdsintresset fortfarande brinner!

      Hoppas jag kan fortsätta att inspirera dig<3
      Massa kramar/ Nathalie<3