Villa Sjöliden

Att tänka på när du inreder ett badrum!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Idag känns livet lite lättare och förkylningen börjar gå åt rätt håll, vilket känns fantastiskt bra!

Man blir bra seg i både kropp och knopp av att ligga nerbäddad i flera dagar… usch!

Idag tänkte jag att vi skulle prata om verktygen för att kunna skapa ett trivsamt badrum. För är det något som vi oftast glömmer så är det att ställa in små stilleben, dekorationer som gör så att stämningen känns bra på morgnarna och kvällarna då vi just använder badrummet som mest.

Några tips är att få in grönska i badrummet genom att tex som jag har gjort här nere, ställa en liten vas med en grön kvist i på handfatet. Även ett vackert doftljus eller en söt ljuslykta på handfatet gör att du får en mer ombonad och lyxig känsla.

Och varför inte ställa en härlig handkräm på något inbjudande ställe i badrummet som gästerna kan ta för sig av!

Att jobba med träelementet i ett badrum är viktigt för att få till en harmonisk känsla! Och just träelementet finner man i just bland annat växter, trämöbler och annat organiskt. Även färger som gröna och mellanblå toner tillhör träelementet!

Jag skulle verkligen vilja ha in lite mer träelement i vårat badrum i form av en träbänk som jag kan placera under detta fönster. Där skulle jag just kunna ha några fina handdukar ligga och ett litet fat med någon vacker handkräm på.

Har länge spanat in denna godbit som jag tror skulle passa in väldigt bra i vårat badrum!

Jag har gjort ett litet kollage åt er på hur jag skulle kunna tänka mig att inreda mitt eget badrum!

Jag är ett stort fan av L:a brukets produkter och får alltid höra vilken fantastiskt doft tvålen jag har inne på badrummet. Deras produkter hittar ni här i form av tvål och handkräm. En stor och mysig badrumsmatta är ett måste, ni hittar den här. När jag inte använder mig av brukas doftljus har jag alltid voluspas underbara doftljus på handfatet vilket gör att en magisk doft sprider sig i badrummet. Några vackra handdukar att lägga över träbänken. Och en stor och fin tvättkorg!

 

Önskar er en underbar tisdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.