Villa Sjöliden

Gult och fejk 2019!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Vaknar upp till en oerhört vacker dag idag… solen liksom trycker in sina strålar i huset vilket känns underbart! Dock är jag fortfarande krasslig, så det kommer nog inte bli så många knop gjorda för min del idag.

Resten av familjen ska spendera dagen ute på sjön utanför oss och har bjudit in familj och vänner för att åka skridskor och grilla korv i det fina vädret. Misstänker att även jag får hoppa i termobyxorna och andas lite friskluft en stund. Vem vet, det kanske får mig lite piggare;) Men just nu ligger jag nerbäddad och tittar ut!

Fåtöljer hittar här, lampor här, liknande sittpuff här, liknande soffbord här.

Idag tänkte jag att vi skulle byta ut lite modenyheter mot lite inredningsnyheter… Och är det någon färg man verkligen ska satsa på i vår så är det färgen gul! Alltså gult i olika nyanser, gult som accentfärg eller gult som baskulör i ett helt rum. Själv så föredrar jag nog att ta in färgen gul som en accentfärg i till exempel kuddar och på lite detaljer.

För det ska man veta, att bara för att trenderna ändras, betyder inte det att man måste byta ut en hel inredning. Utan, jag tycker att man ska välja en hyfsat klassisk bas och sedan satsa på att leka med accentfärger. Blir väsentligt mycket billigare i slutändan;)

vas här, kudde här, tallriksunderlägg här, kudde här, vas här och stolar här.

Kombinationerna av den gula kudden och den rostfärgade kudden är verkligen en färgtrend som kommer vara stor i vår,

Tyckte även att denna skulle vara fin att ställa in i ett rum för att plocka upp accentfärg.

En annan trend som vi redan börjat skymta med som nu blir ännu starkare är de konstgjorda växterna. Och nu snackar vi INTE dom plastiga varianterna, utan de naturtrogna varianterna! De så kallade faux botanicals. Alltså blir växternas plats i inredningen en blandning mellan äkta och fejk, vilket är helt rätt i vår! Perfekt trend för den som inte besitter gåvan av att ha gröna fingrar;)

 

orkidée här, monstreablad här, orkidée r, monstrea här, lilja här och hortensiakvist här.

 

Ha en underbar söndag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.