Villa Sjöliden

En titt i Alicias rum!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Igår blev dagen bättre än den jag hade i tisdags… och tur var väl det;) Vaknade till ett riktigt snökaos ute med glashala vägbanor, Kan säga att det inte gick fort till jobbet, då det fullkomligt var blankis på vägarna.

Idag känner jag mig däremot på topp! Har ett bodypump pass som väntar efter jobbet, vilket känns riktigt skönt, och jag har längtat efter det där passet i flera dagar nu! Man kan undra vad det är som har hänt!? Jag har väl aldrig tidigare i livet LÄNGTAT efter ett träningspass! Kul är det i alla fall!

Idag tänkte jag visa er lite bilder från Alicias rum…

Sänggaveln i gammelrosa sammet har jag knåpat ihop själv, vilket ni ser hur man gör i detta inlägg. Kuddar och pläd härifrån och Svan hittar ni här.

Koffertar hittar ni här och kaninlampa här.

Tavlorna som jag har valt att pryda rummet med hittar ni här och många andra av deras underbara posters! Trådkorg i guld här och rosetthängare här.

Den otroligt fina och framförallt sköna sittpuffen hittar ni här i flera färger och varianter.

Sedan har vi det otroligt mysiga dockhuset/skåpet som ni hittar här. Detta skåp satte jag en egen touch på med hjälp av tapetbitar och egengjorda vimplar och små tyllampor. jag har även klätt in skåpet med denna ljusslinga, och det lyser fantastiskt mysigt om kvällarna!

Vi tar en närmare titt på dom små Mailegsfigurernas hem!

Men alltså, jag älskar det! Och vem hade inte drömt om ett sådant dockskåp som barn!

Alla möbler och djur hittar ni här.

Nej nu är det dags att fara mot jobbet och hoppas på att väglaget är bättre idag!

Önskar er en superhärlig torsdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.