Fin drinkhörna! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Fin drinkhörna!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Jisses Amalia vad skönt att helgen äntligen är här efter en intensiv första jobb vecka på det nya året. Idag lyckades jag i alla fall vakna av alarmet utan problem, vilket var en himla tur;) Dock har jag känt mig ganska låg på jobbet idag… nästan en sådan här suspekt känsla som när man håller på att bli sjuk. Tung i huvudet, ingen ork och i slutet av dagen en riktigt jobbig huvudvärk.

Huvudvärken ville inte ge med sig, så när jag kom hem fick jag faktiskt gå upp till sovrummet och sova i en och en halv timme. Sen kändes det som tur var bättre! Men känner fortfarande att det skulle kunna vara en förkylning som liksom ligger och bara väntar på “rätt” tillfälle att bryta ut! Hoppas att det INTE blir så!!

Idag tänkte jag att vi skulle kika på lite tips vad gällande att få till ett drinkbord, eller en snygg wiskeyhörna som jag gjort på denna bilden. Detta brickbord står ute i vårt glasrum och ger en inbjudande och elegant känsla. Nu ska jag tillägga att varken jag eller Snickaren är några storkonsumenter vad gällande alkohol, men den gången man har gäster eller vill ha något drickbart så känns det liksom lite mer “lyxigt” att kunna gå fram till sitt drinkbord och ta det man vill ha. Om inte annat så är det ju väldans snyggt;)

 

Olika vackra karaffer är ett måste om man ska få till ett snyggt drinkbord eller en inbjudande drinkhörna. Även ett par vackra glas…

Karaff här, Set med glas och karaff här, karaff här och vackra glas här.

 

Sedan tycker i alla fall jag att man höjer nivån ytterligare genom att även placera en fin ishink tillsammans med glasen och karafferna. Sedan är det lite roligt att lägga fram ett par fina wiskeystenar…

Ishink 1 här, ishink 2 här, ishink 3 här, wiskeysten 1 här, wiskeysten 2 här, wiskeysten 3 här.

 

Och siste men inte minst så bör man ju ha någonstans att placera sina glas och karaffer. Och vill man inte införskaffa sig en drinkvagn, brickbord eller dylikt så kan man ju bara ställa en fin bricka med dessa saker på.

Bord 1 här, bord 2 här och drinkvagn här.

Sedan som ni kan se på min bild blir det väldigt effektfullt med någon vacker plantering tillsammans med alla glasdetaljer. Jag har valt att plantera i en champangekylare.

Idag väntar middagsbjudning med fina vänner här hemma:)

Hoppas ni får en underbar lördag kära ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Snyggt med drinkvagn, och lite lyxig känsla när man har gäster… Alltid kul också att servera i lite snygga glas !
    Kraaam Kate

  2. Tina ME

    Superfint Nathalie! Jag har gått och spanat på en vacker karaff i antikhandeln runt hörnet där vi bor. Ska nog slå till nu när de öppnar igen efter helgerna. Kram //Tina

Annons