Att önska er GOD JUL! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att önska er GOD JUL!

innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Igår firade vi som sagt lilla julafton med både mammas sida och pappas sida hemma hos min far. Så himla mysigt… och jag är så oerhört tacksam att min mamma och pappa alltid haft en sådan bra relation tillsammans med sina nya respektive att dom både kan fira jul och resa tillsammans. Vet att det är väldigt få förunnat!

Mina systrar, som är lika gamla har umgåtts sedan de var bebisar och har en fin relation med varandra trots att det bara är jag som är den “blodsliga” länken mellan dom, <3

När vi kom till julfirandet delades det snabbt ut varsitt paket med “en ful jultröja i” och startskottet gick på tävlingen om vem som fick den fulaste… för vackra, ja det var dom inte! Eller ja… vissa fick snyggare än andra om vi säger så;) Jag tog i alla fall hem vinsten om att ha den fulaste.. haha!

Sedan klädde barnen, Snickaren och mina systrar granen och efter det stod bordet uppdukat bland egenstöpta ljus och mängder av julmat!

Efter maten var det dags för den “stora röda mannen” att göra entré och det var med skräckblandad förtjusning Milian gick fram och kramade tomten… Alicia… hon höll ett bra avstånd från tomten och kunde sträcka sig till att göra några slängkyssar till tomten;)

Jag däremot såg min chans…

Och vad fanns då i mitt och Snickarens paket? Jo något som framkallade så mycket tårar hos mig att jag knappt kunde sluta när jag väl börjat…

När vi väl fick frågan vad vi önskade oss i år… kan jag ha knystat något om tid tillsammans med min Snickare… tid att hämta andan… tid för att känna att vi har ett liv… ett liv tillsammans… något man lätt glömmer bort när man är småbarnsförälder…

Vi fick bidrag till egentid där vi får bestämma själva om vi vill göra en resa, spa-upplevelse eller dylikt… vad slår det? <3

Kvällen slutade uppe i tv-soffan framför uppersittarkvällen tills barnen tyckte att det räckte.

Resten om Julafton får ni höra om imorgon,.. och hörrni… GOD JUL!

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.