Villa Sjöliden

Pakethög och myströjor

innehåller annonslänkar

Goood morgon fina ni<3

Idag startar vi måndagen med lite vab av en hostig Alicia som knappt sovit en blund inatt. Så idag är vi hemma och myser och hoppas på att hon kan ta det någotsånär lugnt;)

Och granen… den fina granen som kläddes av hela familjen under gårdagen med glädje och förväntan… ja som ni ser har en julklappshög börjat växa till sig under granen. Tro att barnens ögon är stora som tefat när dom närmar sig granen för att försöka utskilja om något paket möjligtvis kan vara till dom;)

Annars rullade gårdagen på i en faslig takt, som de flesta dagar gör numera;) Vi åkte en sväng till barnens mormor eftersom mormor under gårdagen lyckades lova dom små att få bada spabad. Och är det en sak som är säker så är det att har man lovat mina barn något så glömmer dom det INTE i första taget;)

Medans vi var hos mormor så kom jag på att jag verkligen var tvungen att uträtta lite småärenden på köpcentret som ligger 10 min bort… och HERRE… Jag skojar inte när jag säger att jag fick panik efter att försökt letat på en parkering! Inte det smartaste draget av mig. Men nu är det gjort och jag är nu klar med mina klappar (tror jag;)

Nu längtar jag till ledighet och mysa runt hemma i sköna kläder… skulle bland annat kunna tänka mig att mysa runt i dessa…

Tröja 1 här, tröja 2 här, tröja 3 här, tröja 4 här, tröja 5 här, tröja 6 här.

önskar er en riktigt fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.