Villa Sjöliden

Julbord med la familja!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3

Denna dag har verkligen gått i ett… det började med att barnen kom upp och väckte mig strax efter 08… och tyckte att jag kunde komma upp nu eftersom pappa skulle iväg på jakt.

Sagt och gjort så tog jag mig upp till de små liven och vi satte oss och åt frukost framför barntv.

Sedan var det dags för städning… det har nämligen inte varit prioriterat här hemma de senaste två veckorna, så jag kan verkligen säga er att dammråttorna var stora som tennisbollar, utan att överdriva!

Jag som är pedant känner verkligen hur jag är på väg att tappa greppet vad gällande min städrutin här hemma… det är något som grämer mig ganska mycket. Jag älskar ju som sagt att städa och känner mig ett ton lättare när jag har fått gjort det. Men nu… ja… det är som att det tar emot,

Jag och snickaren har pratat om att ta in städhjälp varannan vecka… men lade det på is då vi kände att vi löste det bra ändå. Men nu börjar jag helt ärligt känna att det kan vara på tiden att diskutera den saken igen,,, Just det där att man får mer tid över till barnen, och att en halv helgdag ska slippa gå till att städa huset. Barnen slipper bli rastlösa och jag slipper ha dåligt samvete…

Ja det är något vi får ta och diskutera… för det kostar ju ändå en slant varje månad… men just nu känner jag att det skulle vara värt det.

Har ni erfarenhet av städhjälp?

Annars då? Jo på eftermiddagen var det dags att bege sig av mot årets julbord med familjen som detta år blev på Katrinelund med utsikt över Hjälmaren.

Barnen ville vara julklädda och valde att vara pepparkaksgubbe och tomteflicka…

Dessa söta kläder hittar ni här och här.

Mamma var lika stilig som vanlig i en kappa som ni hittar här.

Jag och Snickaren såg ut så här kvällen till ära (ja snickaren gillar INTE att vara med på kort;)

Min klänning som är så grymt skön skön hittar ni här och liknande örhängen här.

Mycket godsaker var stiligt uppdukade på speglar… vilket gav en klassisk och elegant touch. Barnen var duktiga, trots att Alicia hade en del myror i brallan och ville vara mer under bordet än sitta uppe vid bordet.

En fin kväll som avslutades med ett besök uppe hos min fina Kusin som bor granne med Katrinelund<3

Ha en fin kväll<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.