Villa Sjöliden

Att stanna upp en stund…

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Igår när jag kom hem från jobbet var jag helt och håller slutkörd! Huvudet värkte och kroppen kändes som spaghetti rent ut sagt… Snickaren stod i köket och lagade lasagne och barnen, som var i samma skick som mig (dock minus huvudvärk) satt som två tysta ljus i soffan och tittade på barnprogram med trötta små ögon.

Jag kröp snabbt upp i soffan och lindade in mig tillsammans med barnen i den värmande filten och kände genast hur huvudvärken började lätta! Plötsligt kände jag en enorm tacksamhet sprida sig som en varm il genom kroppen… en tacksamhet över att ha en fin liten familj att komma hem till som jag vet älskar mig överallt annat.

Ett sådan där stund som egentligen inte alls var något speciell, utan något som sker ganska ofta… men just idag stannade jag upp och verkligen insåg vad jag har<3

Tänk vad viktigt det är att just få stanna upp ibland… Vi lever i ett otroligt stressat samhälle där både jobb, skola och framförallt sociala medier gör att våra hjärnor går på högvarv hela tiden, Då är det väldigt lätt att glömma bort det där med tacksamhet för det man faktiskt har,,, för vi matas hela tiden med att vi kan prestera lite bättre, vara lite snyggare, ha lite finare hemma… ja vara så perfekt som bara går. Men stannar vi någonsin upp och njuter av det vi har? och vad vi faktiskt kan?

Så mitt tips till er mina fina läsare är idag att försöka njuta av de små sakerna i livet som kanske faktiskt är ganska så betydelsefulla men som vi ofta tar för givet!

Annars då… jo jag har börjar funderat på vad man skulle kunna önska sig i julklapp. Jag brukar alltid ha lätt att önska min saker, men i år… ja i år är det trögt!

Men jag har i alla fall skapat ihop några saker som jag funderar på att önska mig…

Snäckhalsband (dekoration) här, vacker burk (att förvara tvättmedel i) här, grapelampan här, tekopp här, halsband (med snickarens och mina barns bokstäver på) här, globalbestick här.

Annars skulle jag absolut kunna tänka mig att önska mig någonting härifrån.

Nu hoppas vi att denna tisdag blir lite mindre intensiv så huvudvärken inte kommer på besök igen.

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.