Villa Sjöliden

En någorlunda pyntad entré!

innehåller annonslänkar

God morgon finaste ni<3

Så sa det bara swish så var denna helg ett minne blott! En helg som varit riktigt fin, tillsammans med både nära och kära<3

Jag hann även få lite fason på våran farstukvist, även om jag inte känner mig riktigt klar ännu… Men en bit på vägen,,, ja det kom jag allt!

Detta bord är faktiskt ett gammalt DIY- projekt då stommen egentligen tillhör en gammal symaskin. Men med lite svart hammarlack och en gjuten skiva så blev den som ny!

En liten gran har fått flyttat in i krukan tillsammans med en ljuslykta, en stålstjärna, min välkomst-buddha och ett horn från en hjort.

På ytterdörren hänger mina två buxbomkransar och sprider julkänsla.

Nu fattas det bara att mitt renskinn ska få flytta ut tillsammans med några fler granar, sen tror jag att jag är nöjd faktiskt!

Hur får man då till en inbjudande entré?… först och främst.. tvåsamhet! Placera till exempel om du har möjlighet, två likadana krukor med granar på vardera sida om entrén för att få ett mer harmoniskt och välkomnade intryck. Det blir som två väktare som pampigt vaktar ingången och ger oss en trygg och välkomnande känsla.

Här har jag gjort ett litet inspirationskollage till er för att få till en julig känsla på entrén..

I juletid tycker jag att det är väldigt fint att använda korgar att placera granar i. Dessa vackra korgar kommer i set om två och ni hittar dessa här. Renfällar utomhus är väl bara så himla mysigt, och där trivs dom också allra bäst! Att klä in balkongen eller entrén i en vacker granslinga ger verkligen en ombonad känsla, Placera ut lyktor lite varstans på entrén… för inget är väl så mysigt som att få mötas av levande ljus. Placera lite granris lite här och var… stapla en liten vedhög av vacker björkved eller ställ en julkärve någonstans vid entrén.

Nej nu rockar vi loss denna måndag!

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.