Villa Sjöliden

Sömnbrist och vill ha!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Torsdag morgon och jag har sovit som en stock inatt. Ni vet, sådär djupt så att man blir helt förvirrad när klockan ringer. Behövde verkligen denna skönhetssömn eftersom gårdagen präglades av huvudvärk och trötthet, i stort sätt hela dagen.

Kan bero på att Snickaren kom på klockan 22 i förrgår kväll (vilket vanligtvis är deadline på vardagskvällar) att vi skulle sätta oss ner och prata ekonomi… haha! Vi funderar på att byta bank och ville då involvera mig hur vi skulle lägga upp allt…. Ni förstår… i denna familj är det Snickaren som är ekonomiansvarig och även den ekonomiska…. jag är mer utav en slösare, vilket kan ha att göra med att jag är ganska impulsiv. Så det känns tryggt att ha min Snickare, även om jag ibland kan tycka att han är lite dumsnål i vissa lägen;) Men enligt han själv är han baaaara väldigt ekonomisk;)

Ja, det hela slutade att vi var klara och kom i säng kl 23… vilket är alldeles för sent för moi som ska upp kl 05.15  och är väldigt sömnberoende,

Annars hade jag en riktigt mysig kväll med barnen igår kväll. Snickaren var i väg på annat så jag och barnen tände en brasa, eldade massa ljus och kikade på Bolibompa tillsammans. Sedan gick vi och lade oss tillsammans och båda barnen ville ligga tätt intill och hålla handen<3

På köksbordet har en adventsljusstake (som ni hittar här) fått flyttat in tillsammans med två underbart doftande hyacinter och en ljuslykta (som ni hittar rabatterad) här.

Idag tänkte jag visa er veckans ”villhöver” plagg!

Tröja här, klänning här, tröja här och byxor här.

Och nu tycker jag verkligen att ni ska gå in och kika här, då ni hittar både märken som By Malene Birger, InWere, Filippa K och Odd Molly till super deals!

Jag hittade så mycket snyggt så jag tror jag baxnar!

 

Ha en fin dag fina ni<<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Work For It

    Oj vilken fin färg på byxorna och tröjan, den där vinröda. Är helt besatt av vinrött just nu och har ändå inte en enda grej med den färgen konstigt nog haha.

    Hoppas du får en fin dag idag. 🙂