Villa Sjöliden

Nya kransar och pyjamassug!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Idag känner jag mig riktigt pigg och utvilad… vaknade innan klockan ringde, vilket är väldigt ovanligt! Det är så himla skönt att smyga upp på morgnarna en stund innan resten av familjen kommer upp. Att liksom få den där egentiden om det så bara är 10-15 min gör ganska mycket kan jag tycka. Att bara få stå i lugn och ro och pyssla med sig själv gör ganska mycket, speciellt när man har småbarn;)

Vet ni? igår precis innan jag skulle lämna jobbet ringde det i telefonen. Det var vår lokala blomsterhandlare som ville meddela att min dörrkransbeställning var klar för avhämtning. åh dom blev så himla söta. bad om att få hjärtformade kransar gjorda av buxbom.

Var tvungen att hänga dom på plats direkt när jag kom hem då jag blev lite orolig att dom kanske var liiiite för stora,,, men icke,,, dom blev helt perfekta!

Enkla men så fina!

och för er som tycker att det är onödigt att slänga ut pengar på att par nya kransar varje år så kan man faktiskt hitta väldigt fina varianter här.

Vet ni vad jag är sugen på och ALLTID blir sugen på så här års… jag blir sugen på att införskaffa mig en mysig pyjamas att sova och mys runt i, Tror att det har att göra med att jag har en bild i mitt huvud… att tillsammans med min lilla familj tassa upp på julaftonsmorgon och mysa runt i pyjamas. Jag vet… jag får sådana där bilder… och dom liksom etsar sig fast på mig.

Så nu sitter jag alltså och letar efter någon fin pyjamas;) haha!

Pyjamas 1, här, pyjamas 2, här, pyjamas 3, här och pyjamas 4, här

Annars tyckte jag att denna var helt FANTASTISKT fin!

Nehepp, dags att bege sig mot jobbet!

Ha en fin dag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.