Villa Sjöliden

Nu har startskottet gått!

innehåller annonslänkar

God morgon mina fina<3

Jisses… vad dagen gick i ett igår! Hann faktiskt med en hel del av det jag hade tänkt, men blev så klart inte helt klar;)

Medans Snickaren var ute på morgonjakt slog jag slag i saken och började min storstädning. Och ni ska veta att med två rastlösa småttingar som är både högt och lågt samtidigt så tar städningen liiiite längre tid än normalt… eller normalt? Detta är ju normalt numera;)

Men städat, ja det blev det… och när Snickaren kom hem så tog han fram stegen och började tvätta fönstren utvändigt<3

Sedan kom min kära far, lillasyster och farfar på besök för att kika på hockey… och till våran stora glädje stannade lillasyrran kvar hos oss på kvällen, tillsammans med en killkompis och dekorerade pepparkakshus med små virvelvindarna som blev något mer speedade av av alla nonstop och strösseldekor som visst råkade slinka ner;)

Som ni kan se var koncentrationen på topp medans julmusiken skrålade ur högtalarna…

och resultatet då…

Riktigt fint!! och detta hus ska naturligtvis få någon fin hedersplats i huset… ska bara komma på var;) Det börjar bli lite av en tradition att barnens moster kommer och fixar pepparkakshus med barnen.

Adventsbelysningen kom även den på plats medans Snickaren åkte och hämtade pizza till ett gäng hungriga pepparkaksdekoratörer.

Dessa otroligt maffiga stjärnor hittar ni här.

Skulle även behöva skaffa adventsbelysning till köksfönstren och funderar på dessa eller dessa.

Idag ska lite fler dekorationer på plats och fönstren ska tvättas klart och entrén ska få sig ett lyft i form av lite adventsmys!

I eftermiddag kommer min finaste, älskade vän på besök ända från Stockholm vilket ska bli väldans mysigt!

Ha en fin dag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.