Villa Sjöliden

Vinterland och att tappa andan…

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Alltså i går morse innan jag gick in till jobbet… ja då var marken täkt av nyfallen snö… blir ju som ni kanske börjar förstå vid detta laget, som ett litet barn när den första snön kommer… och nu låg den också kvar på marken… wiiie!

Annars då? Jo.. här hemma har vi just nu två trotsiga små kids som mer eller mindre håller på att ta knäcken på oss… dom har liksom lyckats komma in i någon slags trots båda två samtidigt, och den ena är värre än den andra! Jisses… en eloge till dom som skaffar fler en två barn alltså… haha! Och framförallt… ni som jobbar på förskolan… JAG FATTAR INTE hur ni mäktar med!?… inte bara trotsiga barn… utan med allt?! Bara det här att klä av och på alla ytterkläder på x antal barn varje dag. Själv håller jag på att krevera av att ta på overall på ETT barn! 😉

En annan sak är att jag JUBLAR högt…

Newport har startat sin ”svarta” REA… och jag säger bara det…  Nu kan ni fynda fina, fina julklappar eller något till er själva..

Ljuslyktor här, bestick-set här, bokstöd här (älskar mitt), glas här, tillbringare här, tallriksunderlägg här, kruka här, lampfot här och den fantastiska klusterlampan här.

En butik som faller mig klockrent i smaken!

Och idag klockan. 20.00 startar Cervera sin REA för alla medlemmar… så detta är också ett hett tips att gå in och kika på.

 

Hoppas ni får en fin dag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.